Translate

Saturday, July 18, 2015

Ελληνικό κοινοβούλιο … From HEIL GAP (or mind the GAP)



From HEIL GAP (or mind the GAP)

Πολίτικος που προεκλογικά υπόσχεται πως θα στελεχώσει τα υπουργεία με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη ή με άτομα καταξιωμένα στον χώρο για τον οποίο προορίζονται … αλλά μετεκλογικά διορίζει ως υπουργούς κωμικούς επειδή δέχτηκαν και ψήφησαν "ναι" … χμ, ο πολιτικός αυτός δεν είναι μόνο πολιτικός απατεώνας, ο πολιτικός αυτός είναι και πολιτικά γελοίος!
Ευελπιστώ πως ο κωμικός κύριος χαικαλης  δεν θα αρχίσει να κάνει και πάλι τα γνωστά του ... χμ, "οικονομικ@λαθάκια" … που πριν μερικούς μήνες ανάγκασαν  την δίωξη του οικονομικού εγκλήματος … χμ, να επέμβει ... γιατί έχω την εντύπωση ότι θα είναι πολύ δύσκολο για την δίωξη οικονομικού εγκλήματος να αρχίσει να επεμβαίνει και στο υπουργείο Εργασίας.


Χμ, ο Νέος υφυπουργός Εξωτερικών ορίστηκε ο κύριος Γιάννης Αμανατίδης που προέρχεται από την Αριστερή Πλατφόρμα, αλλά τα ξημερώματα της Πέμπτης, ψήφισε "Ναι" σε αντίθετη με συναδέλφους του από την Αριστερή Πλατφόρμα, εξέφρασε την έκπληξη του για την υπουργοποίηση του.
Προφανώς και θα ήταν μεγάλη η έκπληξη του …
Στην Αφρική που ζούσα ήταν εγγυημένο ότι το μόνο που μπορούσε να περιμένει κάποιος μετά από μια προδοσία ... ήταν μια τρύπ@ ανάμεσα στα μ@τι@ …
Χμ, άλλα κόλπα εδώ ... 
Πολιτισμός ;;;;

Αλλά να σίγουρα θα πρέπει να σας εξομολογηθώ και τις κακιούλες μου …
Πολύ το γούσταρα καθώς ξεφτιλίζονταν οι διάφορες/διάφοροι @ρλούμπες του σύριζα ... λέγοντας το «ναι» στην λεηλασία της χωράς … αλλά ξέρετε τώρα ένα «ναι» τόσο χαμηλόφωνο ένα «ναι» τόσο συριζανελ …  ένα «ναι» ισα-ισα για να το ακούσει ο διπλανός τους χμ, λες και εάν το «ναι» τους υπέρ του αριστερού μνημονίου δεν ακουγόταν δυνατά και καθαρά τότε θα την γλύτωναν και δεν θα γίνονταν ρόμπες που το ψηφίσαν  και μάλιστα «ρόμπες κατουρημένες» σαν εκείνο τον κατρουλιάρη συριζαίο που πρώτα ψήφισε «ναι» και μετά είπε πως ντράπηκε πολύ ... χμ, όπως ακριβώς ντρεπόταν και όταν κατουριόταν επάνω του … μικρός.

Ελληνικό κοινοβούλιο ;;;;

HEIL GAP (or mind the GAP)

 

4 comments:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ HEIL GAP...
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ CAPITAL CONTROL ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-240 ΔΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ??? ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ "ΝΕΑ"...

    ReplyDelete
  2. ... ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ...
    ΑΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ... ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. From HEIL GAP ( or mind the GAP)
      ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ…
      ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΧΜ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ …
      ΑΣΧΕΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ … ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ … ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ-ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ …
      ΧΜ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Δ. ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ BLOGGER
      ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
      …Monday, January 19, 2015
      «Οι τράπεζες δεν μπορούν να κατάσχουν τα χρήματα που έχετε κάτω από το στρώμα σας».
      http://heilgap.blogspot.de/2015/01/blog-post.html

      Η διαφορά με το "bail-in" είναι ότι η σειρά προτεραιότητας των πιστωτών έχει αλλάξει … και οι μεν φίλοι θα πάρουν το 100% ή και περισσότερο … ενώ οι μη-φίλοι, συμπεριλαμβανομένων των καταθετών … αντ 'αυτού θα πάρουν μια κλωτσιά στα αχαμνά.

      Thursday, February 5, 2015
      Ολόκληρος κόσμος βλέπει αυτό που έρχεται μετά από την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ομόλογα της Ελλάδας. Χμ, και είναι αρκετά πιθανό.
      ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΑ : Χθες επίσης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), έπαυσε να δέχεται ως εγγύηση τη χρήση των ομολόγων χρέους του ελληνικού δημόσιου.
      Δεν γνωρίζω εάν ο κύριος ο Μάριο Ντράγκι κατάλαβε το τι ακριβώς θα επισπεύσει ... αφήνοντας την χώρα χωρίς ρευστό …
      This is drachma ;;;;;

      Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως (όπως και εμείς) γνωρίζει τη μόνη δυνατή σταδιακή διευθέτηση της κρίσης του ευρώ: την αποκήρυξη του ελληνικού χρέους και την απαλλοτρίωση των τραπεζών από τα ευρωπαϊκά έθνη.
      Αντ 'αυτού, και παρόλα τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών, οι προτεραιότητες του έγκεινται στην προώθηση της αυταπάτης συζητώντας με τις ψυχοπαθείς νεοταξίτικες κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη. Όλες αυτές οι συνομιλίες που είναι τροφή για τους χαζούς και που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανακυκλωθουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να ξεγελάσουν το κοινό.
      Άλλη μια υπερπαραγωγή των ΜΜΕ …
      Χμ, Η ΕΚΤ δεν θα δέχεται ομόλογα της Ελλάδας ... Εάν αύριο η ΕΚΤ μας κόψει τελείως την ρευστότητα, τότε τι θα κάνει η Ελλάδα ;;;;

      Βέβαια εάν εντυπωσιαζόμαστε σήμερα που η ΕΚΤ αποφασίζει να μην δέχεται πλέον ως collateral τους ελληνικούς τίτλους, παρά το γεγονός ότι δεν διέθεταν επενδυτική αξιολόγηση, … τότε θα ξανα-εντυπωσιαστούμε και αύριο εάν κάποιος «κακοήθης» μας ψελλίσει … ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν είναι παρθένα ;
      Αλήθεια έχουμε μια κρίση χρέους … διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων … μια απόφαση-βόμβα της ΕΚΤ να αποκλείσει τις ελληνικές τράπεζες από πηγές χρηματοδότησης … γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι η Ελλάδα το 2012 προβλεπόταν να βγει από το ευρώ … και όμως μέχρι σήμερα δεν είδαμε να κυκλοφορεί ένα παράλληλο νόμισμα μέσα στην χώρα !
      Αυτό ξέχωρα από το ότι η ελληνική κεντρική τράπεζα μπορεί να τυπώσει τα δικά της χρήματα, όπως έκανε η Ιρλανδία το 2011.

      Η ιρλανδική Κεντρική Τράπεζα με την εκτύπωση δικών της χρημάτων … χρηματοδότησε με 51 δισεκατομμύρια € το πρόγραμμα του χρέους της.

      Ενώ εάν είχε «κοπεί» εδώ και μερικά χρόνια … δηλαδή είχε δημιουργήσει εκ του μηδενός ... ένα παράλληλο νόμισμα ... η πατρίδα μας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσει το περιφερειακό της νόμισμα σε εθνικό νόμισμα !

      Π.χ. Η ελληνική κεντρική τράπεζα μπορεί να τυπώσει ως περιφερειακό ή εθνικό νόμισμα την δική της π.χ. «ευρώ – μνα» και να δώσει τα χρήματα απευθείας στην κυβέρνηση ώστε αυτή να πληρώσει για τη χρηματοδότηση των κρατικών δαπανών ... μισθούς κ.λ.π. HEIL GAP ( or mind the GAP)

      Delete
  3. YANIS VAROUFAKIS, LA VERGOGNA, IL FALSARIO.

    http://pnemorem1.blogspot.gr/ ΚΑΙ
    http://www.paolobarnard.info/intervento_mostra_go.php?id=1237

    ReplyDelete