Translate

Saturday, July 18, 2015

Ο κύριος τσιπ(ρ)ας είναι dead man walking.




From HEIL GAP (or mind the GAP)

Ο κύριος τσιπ(ρ)ας και οι ψευδοαριστεροί φιλοκαπιταλιστές φίλοι του είχαν υποσχεθεί οικονομικές βελτιώσεις, αλλά από τον Ιανουάριο που ανέλαβε την κυβέρνηση του σύριζα … η χώρα κατάντησε ... χμ, μια οικονομική καταστροφή.

Από τις εκλογές του Ιανουαρίου μέχρι σήμερα οι μεγαλομπακάληδες ... οι μεγαλοκαταθέτες και χα, χα, χα, ... οι γιαγιάδες της … Νάντιας έχουν καταφέρει να βγάλουν στο εξωτερικό γύρω στα 50 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο HEIL GAP μπορεί να τα επεσήμαινε από καιρό ( σιγά τώρα την δύσκολη πρόβλεψη ) … αλλά  τότε ελάχιστες και ελάχιστοι αντιλαμβάνονταν … το τι ερχόταν.

Και μπορεί προς το παρόν τα capital controls να έχουν προστατέυσει τον κύριο τσιπ(ρ)α …   
Μέχρι ποτέ όμως ;;;;;
Όταν ο κόσμος μάθει πως οι ελληνικές καταθέσεις είναι μεν εγγυημένες μέχρι 100.000 € , αλλά τα οικονομικά του κράτους δεν αρκούν ώστε αυτή η υπόσχεση αυτή να καταστεί αξιόπιστη … όταν μάθουν ότι το ταμείο ασφάλισης των (ελληνικών) καταθέσεων διαθέτει πλέον 3.000.000.000 €, τα οποία δεν είναι αρκετά για να καλύψουν την απόσυρση των χρημάτων όλων των καταθετών ... χμ, τα ¨τούβλα¨ τους, που μετά τα capital controls όλοι θα επιθυμούν να αποσύρουν, όταν και τα δημόσια ταμεια είναι άδεια ούτως ή άλλως … ενώ το ποσό εκ του δανείου του αριστερού μνημονίου που θα πάει για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών θα έχει οροφή τα 25 δισεκατομμύρια, ( 25 δις. + 3 δις.= 28 δις. = ένα τίποτα την στιγμή που το σύνολο των καταθέσεων των ελλήνων στις ελληνικές τράπεζες …  ανέρχονται σε 120 δισεκατομμύρια ευρώ)…

Χμ, τότε οι έλληνες κατάθετες απλά θα δουν ότι … τα μαθηματικά δεν βγαίνουν !

Τότε κύριε τσιπ(ρ)α είσαι dead man walking.
HEIL GAP (or mind the GAP)


 

No comments:

Post a Comment