Translate

Thursday, July 16, 2015

Νοιώθω σαν ναυαγός που ξεβράστηκα σώος στην στεριά … και αναμένω το αριστερό μνημόνιο να με παρασύρει στο πέλαγος.


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Η πλειοψηφία των 229 Ελλήνων βουλευτών ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει ενέργειες που απαιτούνται από τους πιστωτές για μια συμφωνία διάσωσης   … και κατά της πατρίδας τους.
64 βουλευτές καταψήφισαν νομοσχέδιο, και 6 απείχαν, από μια αίθουσα 300 βουλευτών, ένα νομοσχέδιο με τίτλο "επείγοντα μέτρα για τη διαπραγμάτευση και την υπογραφή συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας"
Από τους 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, 32 καταψήφισαν το νομοσχέδιο, 6 απείχαν, 1 δεν εμφανίστηκε ... ενώ ο κύριος Τσίπ(ρ)ας από τη άλλη πλευρά έχει συνθηκολογήσει, με τα  πραγματικά αφεντικά του … την ολιγαρχία της χώρας και την υπόλοιπη ελίτ που «χρειάζεται» τα χρήματα της λεηλασίας του ελληνικού λαού: 
τις συντάξεις του Έλληνα και τα χρήματα της κοινωνικής του πρόνοιας, την υγειονομική του περίθαλψη.
Ο κύριος Τσίπ(ρ)ας θα τους τα δώσει όλα ...
Τα πραγματικά αφεντικά του κυρίου Τσιπ(ρ)α απαιτούν τώρα μέχρι και τα σπίτια των ηλικιωμένων ... χμ, και είναι απαραίτητοι για αυτό (για να τους πετάξουν έξω) και οι ψευδοαριστεροί του σύριζα παρέα με τα κλεφτοπασόκια ... και τα ποτάμια ... και οι κουραδόμαγκες της νουδούλας   … βρε χαζούλια ... μα όλοι τους θα βάλουν πλάτη ώστε να πετάξουν τους γέρους στους πέντε δρόμους.
Βέβαια η ολιγαρχία απαίτησε από τον Αλέξη επίσης και τα νησιά της χώρας μας και τα τραίνα και τα αεροδρόμια και τις εταιρίες ύδρευσης και την υπόλοιπη εθνική υποδομή που κατασκευάστηκε με το υστέρημα του ελληνικού λαού … απαίτησε τα πάντα μαζί σε μια νέα συμφωνία λιτότητας … αυτή την φορά μια γνήσια αριστερή συμφωνία λιτότητας που θα λεηλατήσει ότι ανήκει στο ελληνικό έθνος και όλα αυτά σε εξευτελιστικά χαμηλά τιμές … ( Μα για ποιο έθνος μιλάς ;;; Ακούς εκεί έθνος ;;; για τους ψευδοαριστερούς δεν υπάρχουν έθνη βρε παλιάνθρωπε HEIL GAP )


Ο κύριος Τσίπρας εξασφάλισε, ωστόσο, την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους του κόμματός του.
Μεταξύ εκείνων που ψήφισαν «όχι», δεν υπήρχε κάτι που να δείχνει  οτιδήποτε άλλο εκτός από μια καθυστερημένη προσπάθεια να σώσουν την «πολιτική» ψυχή τους ... τοποθετούμενοι υπέρ μιας συμβολικής διαμαρτυρίας.
Η δειλία και η
με υποδειγματικό τρόπο έλλειψη αρχής της Αριστεράς Πλατφόρμας υποστηρίζει τον Τσίπρα μέχρις εσχάτων ... από τον Υπουργό Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, αλλά δεν θα επιδιώξει να ρίξει την κυβέρνηση…
Χμ, πολύ ωραίο το μέτρο αυτοάμυνας, της αριστερής πλατφόρμας που
από πολιτικής άποψης, επιδιώκουν να ξεπλύνουν το δικό τους ρόλο, καθώς επιβιβαζονται στα σωσίβιά τους, και  ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το βυθιζόμενο πλοίο.  
Για τα μάτια του κόσμου είναι πιθανό να εξέλθουν της κυβέρνησης ως μέρος ενός  ανασχηματισμού του υπουργικού συμβουλίου για να λύσουν ακόμα τα χέρια σε όσους είναι έτοιμοι να επιβάλουν τα μέτρα λιτότητας που απαιτούνται από την ΕΕ.
 

Τέσσερις υπουργοί που έχουν μιλήσει εναντίον των όρων της τελευταίας διάσωσης ... θα αφήσουν τα σίγουρα γραφεία τους. 
Άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εργασίας Πάνου Σκουρλέτη, θα αναβαθμιστούν… αν αυτό δεν μου προκαλεί την παραμικρή έκπληξη μιας και ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη σε έναν ρομά.

Οι υποστηρικτές και τα στελέχη του "Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς» συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων προδοτών της Ελλάδας κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Έφεραν στην εξουσία ένα κύμα της λαϊκής αντιπολίτευσης με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον αποδεχθεί ... αυτό που ισοδυναμεί με τη μετατροπή της Ελλάδα σε αποικία των Γερμανών και του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού.Η νέα συμφωνία διάσωσης πρόκειται να στείλει την Ελλάδα βαθύτερα στο φαύλο κύκλο του θανάτου του χρέους και να αυξήσει την δυστυχία των Ελλήνων, ενώ οι Ευρωπαίοι θα έχουν απλά να πληρώσουν τις διασώσεις των τραπεζιτών. 
Μια ακόμη συμφωνία που αφήνει περισσότερο ή λιγότερο άθικτα τα κέρδη των ολιγαρχών και των ιδιωτών τραπεζιτών .

Αυτή η προδοσία είναι η πιο ανήθικη απο τις προηγούμενες γιατί αυτό συνέβη μέσα σε λίγες μέρες αφ ατού το 62% του ελληνικού λαού αρνήθηκε τα τελεσίγραφα της ΕΕ, με ένα δημοψήφισμα που προτάθηκε από την ίδια την κυβέρνηση των ΣυριζΑνελ, ως μέρος ενός κυνικού πολιτικού ελιγμού.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτή η ήττα αυτή ήταν και η τελευταία.
Η τελευταία λέξη στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη ακουστεί. 

Θα υπάρξουν περισσότερες εθνικές ντροπές αλλά και περισσότεροι αγώνες του ελληνικού λαού. 
HEIL GAP (or mind the GAP)

 
Υ.Γ.1
Έλαβα από Phoenix Capital Research το παρακάτω:
Γιατί η Γερμανία θα προτιμούσε μια "Grexit" για να Διαγράφουν τα χρέη της.
( αλλά είναι αργά για να γράψω)
Υ.Γ.2
ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ:
Έλα χριστιανέ και συ που περιμένεις να σε σώσει ο λαφαζανης….
Ο κύριος λαφαζανης λοιπόν υπήρξε συνένοχος του τσίπρα στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού … και εάν δεν σου έκανε εντύπωση το γιατί οι αμερικανοί δεν είχαν θυμώσει καθόλου με την Ελλάδα επάνω στο θέμα του τούρκικου (ή ελληνικού) αγωγού φυσικού αερίου ….
Μάθε ότι καρφάκι δεν τους καιγόταν …
Γιατί γνώριζαν ότι δεν υπήρξε ουδεμία συμφωνία με κανένα κράτος βορείως της χώρας μας για την συνέχεια του αγωγού …
Παραμύθι φίλε μου …
Όλα για εσωτερική κατανάλωση και «ΟΧΙ ΜΟΝΟ» ….
Και σύντομα … ή όχι τόσο σύντομα … θα αποκαλυφθεί.

Ποιος λαφαζανης ποια ισκρα ποιος λαπαβιτσας ;;;;
Όταν και ο λαπαβιτσας ψηφίζει προχθές επίσης ένα ανώδυνο παρών στην ελληνική βουλή δικαιολογούμενος ότι «ναι μεν η λύση είναι στο grexit  …. αλλά να …. αυτή την στιγμή η χώρα δεν είναι προετοιμασμένη για μετάβαση στην δραχμή….»
Ναι κύριε λαπαβιτσα ;;;;
Έτσι ε ;;;;
Δεν είναι προετοιμασμένη η χώρα για έξοδο από το ευρω ;;;
Και ποιος δηλαδή θα έπρεπε να την προετοιμάσει και να σχεδιάσει την μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα;;;
Αν δεν κάνω λάθος εσύ δεν είσαι βουλευτής του σύριζα και δεν λαμβάνεις κρατική επιχορήγηση για να εκπονείς οικονομικές μελέτες και επιστημονικά προγράμματα ;;;;
Εσύ δεν είσαι εκείνος ενας από αυτους που θα έπρεπε να προετοιμάσει και αυτό το σχέδιο grexit  ;;;
Από ποιον δηλαδή θα το υφάρπαζες ;;;
Από τον κύριο Δημήτρη καζακη ή κάποιον άλλον … Έλληνα ή και ξένο που εκπονεί  τέτοιου είδους μελέτες ;;;
Λυπάμαι αλλά μάλλον μόνο μια κλωτσιά στον κ!@#$%^ θα μπορούσες να αρπάξεις από αυτούς τους ανθρώπους και όχι την προσωπική τους εργασία και τον προσωπικό τους μόχθο !!!!!!!!!!
Και αφού δεν είχες σχεδία για μετάβαση στην δραχμή κύριε λαβαβιτσα γιατί βρε … ( άσε καλύτερα να αποφύγω τους χαρακτηρισμούς μιας που σχολιάζω και σε ξένο blog ) παράσερνες τον κόσμο σε κάτι που δεν γνώριζες;;;
Αφού κύριε δεν το είχες μελετήσεις ώστε να δεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να κινηθούμε …Τώρα όσον αφορά την άρνηση του Σόιμπλε και την επιμονή του σε ένα grexit …. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν τα συριζοπουλα … Γιατί να το αγνοούσαν … όταν εγώ το γνώριζα και το έγραφα εδώ και δυο μήνες τόσο σε κείμενα όσο και σε email ….
Άσε να μην αναφέρουμε ότι έπρεπε να γνώριζαν και το ότι η πολιτική του Mario_Draghi  θα οδηγούσε σε capital control

Χμ, capital control που θα μπορούσαν να τα είχαν αρχίσει οι ίδιοι ….  αλλά όχι για να βλάψουν τον ελληνικό λαό την οικονομία και το εμπόριο ειδικά όπως και κατάφεραν τελικά …ζ
Αλλά capital control εις βάρος των γερμονο- μπακάληδων εις βάρος των μεγαλοεπενδυτών και εις βάρος των εμβασμάτων αλλοδαπών…
Αυτά προς το παρόν …

 

HEIL GAP 
Το δε χειρότερο είναι ότι η εκροή έχει σίγουρα συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο, όταν σύμφωνα με φήμες άλλα 10 δις € ή περισσότερα  μπορεί να έχουν αποσυρθεί. «Ένας μεγάλος αριθμός μεγαλοκαταθετών έλαβε τηλεφωνικές συμβουλές από την Eurobank στην Αθήνα την περασμένη πέμπτη να αποσύρουν άμεσα τα μετρητά τους … που έχουν κατατεθειμένα στο πιστωτικό αυτό ίδρυμα». Γράφαμε προχθές στο :
"Κάτι μυρίζει πίσω από αυτήν την χμ, «ανάρμοστη» κίνηση".
http://attikanea.blogspot.gr/2015/02/blog-post_982.html


Υ.Γ.3
ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Χμ, κάτι άλλο … στην χθεσινή συνέντευξη ο τσιπρας δεν δίστασε να εκφοβίσει τα γεροντάκια παραμυθιάζοντας τα πως εάν η Ελλάδα γυρίσει στην δραχμή ... τότε τα 600-700 ευρώ που παίρνουν σήμερα … χμ, μετατρεπόμενα σε δραχμές .... δεν θα τους φτάνουν ούτε για να βγάλουν τις τρεις πρώτες ημέρες του μήνα.
Επειδή από ένα συριζαιο δεν περίμενα την αλήθεια  … σας ενημερώνω ότι η τρίτη πρόταση του Δρ. Σόιμπλε που έκανε λόγο για 5-ετες «grexit» με παράλληλο κούρεμα χρέους - δηλαδή αυτό το χρηματικό ποσόν εκ των δανείων που έτσι και αλλιώς θα έχαναν η χώρα του εάν η Ελλάδα αποχωρούσε από το ευρωνόμισμα - αλλά και ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΥΡΩ –ΝΕΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣώστε να μην μπορούν τα κλεφτρόνια που εκλέγουμε για να μας κυβερνήσουν να μας κλέβουν από τις τσέπες μας δια της παλαιάς απατής σουφρώματος ... μέσω υποτίμησης του εθνικού νομίσματος.
HEIL GAP (or mind the GAP)


No comments:

Post a Comment