Translate

Sunday, April 7, 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .Αφρικανός ξυλοκοπήθηκε άγρια, και στη συνέχεια κάηκε ζωντανός από ένα εξαγριωμένο όχλο ισλαμιστών (Εξαιρετικά σκληρές εικόνες).


From HEIL GAP (or mind the GAP)
« άντε καλέ» αυτό λέγεται Ισλ@μοφοβια θα μπορούσε να μας κατηγορήσει το full γυν@ικωτή  ορμόνη Προοδευτικό παχύδερμο …. αλλά ευτυχώς την γλυτώσαμε γιατί … τώρα «κυοφορεί»

ΑΠΟ ΤΟ 2011:  Μερικοί λένε ότι ο άνθρωπος ήταν γκέι, άλλοι λένε ότι ήταν ένας κλέφτης. Μερικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι αυτή η απόδοση δικαιοσύνης σύμφωνα με τον νόμο της «σαρία» … πραγματοποιήθηκε στην Ουγκάντα, άλλα μέσα πάλι λένε στην Νιγηρία.

Είτε έτσι είτε αλλιώς … και οι δύο χώρες έχουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς που πιστεύουν ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να εκτελούνται και οι κλέφτες θα πρέπει να έχουν ακρωτηριασμένα τα άκρα τους.
Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε από τον εξαγριωμένο όχλο μέχρι να καλυφτεί από τον πολτό του αίματος του , τότε τον περίελουσαν με κάποιου είδους εύφλεκτο υγρό, και θαμμένο κάτω από ένα σωρό από ξύλινα αντικείμενα, του έβαλαν φωτιά….

Και κάτι ακόμα …  βλέποντας τον στην κατάσταση αυτή … κανένας δεν προσπάθησε να βοηθήσει αυτόν τον φτωχό μαύρο άνδρα να δραπετεύσει και να σωθεί … 

Και εκείνοι που πέρασαν με τα αυτοκίνητα τους από διπλά του έμοιαζε να ανησυχούν περισσότερο μήπως ο άμοιρος θα μπορούσε να εμποδίσει την πορεία τους … παρά ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον έκαιγαν ζωντανό ! Μην ήσαστε ισλ@μοφοβικοι μας έλεγε τις προάλλες το κλεφτρ%νι του P$I αλλά @νόητε … «αυτός εδώ ο άνθρωπος είναι νεκρός» «αυτός ο άνθρωπος είναι ένας – καμένος – νεκρός- άνθρωπος » !
Είναι σαφές … ναι το βλέπουμε ... αρκετοί συνάνθρωποι του είναι τόσο ενθουσιασμένοι για το κάψιμο ενός ανήμπορου άνθρωπου και το βασανιστικό θάνατό του.
Η επίθεση συνέβη στο φως της ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι οι βασανιστές και οι δολοφόνοι του δεν φοβούνται κανενός είδους αντίποινα για τις πράξεις τους.
Μια άλλη ένδειξη που υποδηλώνει μια «μουσουλμανική» χώρα !
Θα παρατηρήσετε τους ανθρώπους του όχλου καθώς προσπαθούν να του φορέσουν το "κολιέ"Necklacing είναι η πρακτική της εκτέλεσης με συνοπτικές διαδικασίες θέτοντας δια της βίας ένα ελαστικό καουτσούκ, γεμάτο με βενζίνη, γύρω από το στήθος και τα χέρια του θύματος, και ανάβοντας του φωτιά.
Το μαρτύριο του θύματος μπορεί να διαρκέσει έως και 20 λεπτά μέχρι να πεθάνει.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι ένα πολύ τρομακτικό βίντεο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΚΗΝΕΣ 


HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.1
Το παράδειγμα της " δικαιοσύνη του δρόμου ", αν και δεν είναι ασυνήθιστο σε αυτούς τους τύπους των κοινωνιών, δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον δίχως συνέπειες κανόνα του όχλου, αλλά …  που μπορεί να αλλάξει πάρα πολύ τις συνήθειες σας …
Έτσι ακριβώς όπως επιτρέψατε να αλλάξει και η πρώην πατρίδα σας η Ελλάδα !!!
Υ.Γ.2.


Όποιος γύρισε αυτό το βίντεο θα πρέπει να ντρέπεται. Αντί των λήψεων, θα έπρεπε να προσπαθήσει να βοηθήσει αυτό τον φτωχό συνάνθρωπο μας. Ντροπή !


2 comments:

 1. Το γεγονός αυτό αφορά ανόητους Αφρικανούς που κατέκαψαν έναν άνθρωπο επειδή τον θεώρησαν μάγο. Το γεγονός δεν έχει σχέση με το Ισλάμ. Η Σαρία απαγορεύει να σκοτώνεις άνθρωπο με φωτιά.

  ReplyDelete
  Replies
  1. τι λες ρε καφρο, γκουγκλ ισλαμ-δολοφονιες και θα δεις.
   ισλαμ=δολοφονοι του ομοφιλοφιλου μοαμεθ.

   Delete