Translate

Sunday, January 13, 2013

Χιονοθύελλες παραλύουν την Μέση Ανατολή …. ενώ το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη ... συνεχίζεται !




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΜΜΑΝ: Ιορδανοί ενώ βαδίζουν ανάμεσα από χιονισμένα δέντρα και αυτοκίνητα - AFP

From HEIL GAP (or mind the GAP)

Χιονοθύελλες παραλύουν την Μέση Ανατολή – Οι Χειρότερη καταιγίδες σε μια δεκαετία!
Από το news.kuwaittimes.net

Βηρυττός : Οι χειρότερες καταιγίδες σε μια δεκαετία … Εκτάσεις του Ισραήλ της Ιορδανίας και εδάφη του Λιβάνου, καλύφθηκαν χθες … από στρώμα χιονιού, φέρνοντας αρκετά βάσανα σε μια περιοχή που έχει συνηθίσει σε εύκρατα κλίματα.

Στην Ιορδανία, η χιονοθύελλα σχεδόν ακινητοποίησε την χώρα .

Ο βασιλιάς Αμπντάλα ΙΙ (Abdullah II) διέταξε το στρατό να βοηθήσει .... καθαρίζωντας τους δρόμους σε όλη τη χώρα και συνδράμωντας όσους παγιδεύτηκαν από το χιόνι.

Η καταιγίδα προκάλεσε επίσης διακοπές ρεύματος σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Λιβάνου, όπου η ηλεκτρική ενέργεια είναι ελαττωμένη από τον εμφύλιο πόλεμο 1975-1990.

Αυτό βύθισε αρκετές περιοχές στο σκοτάδι και στην παγωνιά, ιδιαίτερα όσους βασίζονταν στην ηλεκτρική ενέργεια .

Οι Παγωμένες θερμοκρασίες και οι πλημμύρες έχουν από την Κυριακή στοιχίσει τουλάχιστον 11 ζωές σε ολόκληρη την περιοχή ενώ επιδεινώνεται η κατάσταση των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων της Συρίας σε καταυλισμούς στην Ιορδανία, την Τουρκία και το Λίβανο.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε επείγουσα έκκληση βοηθειας για τους πρόσφυγες στο στρατόπεδο του Zaatari στη βόρειο Ιορδανία, που την Τετάρτη πλημμύρισε σχεδόν εξ ολοκλήρου, αφήνοντας τους κατοίκους να μάχονται με την  λάσπη σε θερμοκρασίες υπό του  μηδενός.

"Οι επόμενες 72 ώρες θα είναι μια κρίσιμη δοκιμασία για την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις βασικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους στο στρατόπεδο πρόσφυγων του Zaatari " δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) στην Ιορδανία, Dominique Hyde.

Στην Ιερουσαλήμ, χιόνι ύψους τουλάχιστον 10 εκατοστών σκέπασε ως την αυγή την Ιερή Πόλη, μετατρέποντας τους λόφους με το πευκοδάσος…. σε κάτι που έμοιαζε με καρτ ποστάλ από θέρετρο σκι των Άλπεων.

Κουβέιτ: Οι θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας έπεσαν κάτω από το μηδέν χθες τα ξημερώματα, σύμφωνα με το εθνικό μετεωρολογικό κέντρο.

Στη Salmi, δυτικά της πόλης του Κουβέιτ, η θερμοκρασία έπεσε στον -1 βαθμό Κελσίου, η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει αναφερθεί στη χώρα, δεδομένου ότι πρόσφατα είχε επίσης βρεθεί αντιμέτωπη από ένα άλλο ψυχρό κύμα .

Πτώση θερμοκρασιών υπό του μηδενός, αναφέρθηκε σε διάφορες περιοχές, όπως: Ubroq Al-Habari, Jal Al-LiAH, Abdali και Matrabah.


ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :


Το Met Office έχει υποβάθμισε τις προβλέψεις του για την υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι το 2017 .
Με ένα νέο επιστημονικό μοντέλο ... αναθεώρησε για τα επόμενα πέντε χρόνια ... τα προηγούμενα στοιχεία .
Η πρόβλεψη καταλήγει ότι οι υψηλότερες μέσες θερμοκρασίες στον κόσμο πιθανό θα είναι κάτω και από το "μακροπρόθεσμο μέσο όρο" της περιόδου 1971 με 2.000.



Η υπερθέρμανση του πλανήτη σταμάτησε πριν από 16 χρόνια, αποκαλύπτει έκθεση του Met Office που κυκλοφόρησε ... "αθόρυβα" .... και εδώ είναι το διάγραμμα για να το αποδείξει! 


Τελικά …. Ο πλανήτης μας …. δεν γίνεται θερμοφόρα !
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια ακόμη φάρσα Πεφωτισμένων!



Οι παγετώνες μας αυξάνονται, δεν τήκονται !

Αλλά εάν δεν μας πιστεύετε ….
Τότε για ακόμη περισσότερα ψεύδη : Ακούστε τον Αλ Γκορ!



Θα μου πείτε τώρα φιλαράκια μου …. Μα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι λίγοι … από την στιγμή που ζούμε σε μια χώρα «προβάτων» ….  όπου εκατομμύρια καθηγητών πανεπιστήμιων - επιστημόνων - τεχνικών - δημοσιογράφων - γιατρών - λοιπών χασάπηδων, αλλά και των λοιπών καθωσπρέπει υπάλληλων του δημοσίου ή του ιδιωτικού μας  τομέα … το « βούλωσαν» επί τόσες εβδομάδες  … αφήνοντας να εννοηθεί ότι δέχονται ( …  χα, χα, χα … ως «επιστημονική» αλήθεια … ) ... το ψεύδος ενός «παπαγάλου του διαδικτύου» ... ο οποίος διέδιδε ότι ο θάνατος των 4.000 ατόμων …  που πέθαναν στο Λονδίνο την περίοδο της Μεγάλης αιθαλομίχλης  του 1952 ….  «οφειλόταν στα τζάκια»
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
Πως μας πηγαίνουν για τον φόρο διοξειδίου του άνθρακα



From HEIL GAP ( or mind the GAP )



No comments:

Post a Comment