Translate

Friday, July 15, 2016

Μα τι στο καλό συμβαίνει στην Γαλλία ;;;; (ΞΥΠΝΕΙΣΤΕΕΕΕΕ. .. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

From HEIL GAP (or mind the GAP)
 

Χμ, λίγο το Brexitξέρετε τώρα λίγο περισσότερο ο γενικός ξεσηκωμός του γαλλικού λαού με τις διαμαρτυρίες και τις απεργίες κατά του εργατικού νόμου που καθιστά ευκολότερες τις απολύσεις των εργαζομένων … χμ, η ελίτ άρχισε να καταλαβαίνει ... ότι για πρώτη φορά στην ιστορία …  χάνει πια τον έλεγχο της Γαλλίας.

Ο Ολάντ η Μέρκελ ο Τσιπρας και φυσικά η υπόλοιπη συμμορία της παγκοσμιοποίησης
(συμπεριλαμβανομένων πάντα και των αξιωματικών αντιπολιτεύσεων αυτού του υβριδίου που αποκαλούν ΕΕ) … γνώριζε καλά ότι ο γαλλικός λαός δεν θα αποχωρούσε έτσι εύκολα από τις
απεργίες και διαμαρτυρίες για αναφαίρετα δικαιώματα του όπως π.χ. έπραξαν οι έλληνες … χμ, που τελικά τα παράτησαν όλα ... δίδοντας απλά μια φολκλορική παράσταση με γκλίτσες και πασοκοσυριζαίους κρητικούς μπαρμπάδες … ενώ το τηλεοπτικό πλάνο τους αποθανάτιζε ακριβώς επάνω στην ώρα που «ανενόχλητοι» ... χμ, βαρούσαν ματατζήδες μπάτσους …
 


Λίγο δηλαδή θέλαμε και θα πιστεύαμε ότι ήταν όλα στημένα από το σύριζα … Όχι καλέ … τι είναι αυτά που γράφεις !!!

Ο γαλλικός λαός όμως δεν θα αποχωρούσε έτσι εύκολα … γιατί ο κάθε γάλλος πολίτης ήξερε πολύ καλά ότι δεν έπρεπε να υποχωρήσει … και κατά σύμπτωση αυτό το γνώριζε επίσης το ίδιο καλά και η ευρωπαϊκή ελίτ.
 

Βέβαια η ελίτ γνώριζε επίσης ότι μια τρομοκρατική επίθεση θα άλλαζε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα … και θα έδενε πάλι το γλυκό της εθνικής συμφιλίωσηςχμ, ξέρετε τώρα τα κεράκια τα τραγούδια του Τζών Λέννον και γενικά (για να μην σας κουράζω) … η κάθε είδους ενδεδειγμένη για το τραγικό γεγονός ευρωμ@λ@κι@ ενώ ο @νόητος Ολαντ θα απέφευγε για άλλη μια φορά την ανάληψη των ευθυνών του … δηλαδή χμ, πολύ σοβαρές ευθύνες για το που έχει οδηγήσει τα τελευταία χρόνια την Γαλλία.


Άλλωστε κάπως έτσι τα είχε καταφέρει και τον περασμένο Νοέμβριο μετά την τρομοκρατική σφαγή στον χώρο συναυλιών Μπατακλάν στο Παρίσι … ή μήπως νομίζετε ότι τα πήγε άσχημα και με την η σφαγή στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo ;;;;

Χμ, Κάθε αγριότητα έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για την δικαιολόγηση της επιβολής ενός αστυνομικού κράτουςενώ μια τρομοκρατική επίθεση πάντα θα αλλάζει τα ήδη μοιρασμένα χαρτιά επάνω στο τραπέζι ... η αλλαγή του σκηνικού θα αποπροσανατολίζει τους ανθρώπουςκαι εάν αυτή η αλλαγή συνοδεύεται με τον τρόμο και την ανησυχία τότε κάνει τον λαό υποχείριο όλων αυτών που την οργάνωσαν και πρόθυμο να δεχτεί μεγαλύτερο έλεγχο από τους εξουσιαστές του.


 
Φυσικά : "Για το καλό του" … Όπως θα έλεγε και ο Γ. Μηλιώκας.

Ή τουλάχιστον καθώς
αυτό το μήνυμα φροντίζουν και του περνούν μέσα στον εγκέφαλο τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (δηλαδή όλα) …


Αυτά τα ΜΜΕ που πριν λίγες ήμερες θεωρούσαν λογικό το να μην καλύπτουν τις τεράστιες διαδηλώσεις των εργαζομένων στην γαλλική πρωτεύουσα  ( τις μεγαλύτερες στην ιστορία της Γαλλίας) Αυτά τα ίδια ΜΜΕ από σήμερα θα του πιπιλίζουν το μυαλό για τον "απανταχού παρόντα" κίνδυνο … μπλα, μπλα … για το ότι όλες οι περιστολές των ελευθερίων του θα γίνουν μόνο και μόνο για την ασφάλεια του …. μπλα, μπλα … χαφιέδες - μπάτσοι - ξύλο … χμ, όλο το πακέτο … μπλα, μπλα, μπλα … μέχρις ότου οι κυρίαρχες τάξεις να ενισχύσουν και πάλι την κυριαρχία τους και καταφέρουν να ασκήσουν μεγαλύτερο έλεγχο επάνω στους Γάλλους.



Δυο μέρες αφότου ο Patrick Calvar, ο αρχηγός ασφαλείας της Γαλλίας προειδοποίησε ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του εμφυλίου πολέμου, μια επίθεση «μουσουλμάνου τρομοκράτη» … σκοτώνει 84 ανθρώπους στη Νίκαια.
Χμ η εφημερίδα:


http://www.express.co.uk/news/world/688821/Patrick-Calvar-intelligence-chief-warns-France-on-brink-of-civil-war-migrant-sex-attacks

Ο Patrick Calvar, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Ασφάλειας, δήλωσε στα μέλη της γαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής: "Είμαστε στο χείλος του εμφυλίου πολέμου.»
Είπε ότι η κατάσταση στη Γαλλία είναι στην κόψη του μαχαιριού και μια ακόμη μεγάλη  ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τεράστια αντίδραση της δεξιάς."


Μιλώντας στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Le Figaro, ο κ Calvar, δήλωσε: «Αυτή η αντιπαράθεση νομίζω ότι θα πραγματοποιηθεί.»
"Ακόμα άλλη μια ή δύο επιθέσεις και αυτό θα συμβεί. Ως εκ τούτου, προσήκει σε εμάς να προλάβουμε και να εμποδίσουμε  την κανονική λειτουργία αυτών των ομάδων."
 

ΤΕΛΟΣ

Χμ, … ναι καταλάβαμε ... Μαρίν Λε Πεν νομίζω πως ονομάζεται η κυρία.
 


Και ενώ οι δρόμοι της Νίκαιας έχουν πλημμυρίσει με βαριά οπλισμένους αστυνομικούς … και ενώ αυτή είναι η τρίτη μαζική σφαγή στην Γaλλία … στην Κεφαλλονιά λένε μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και … ( χμ, αυτό που λένε για το τρεις του κλέφτη είναι ακατάλληλο τόσο για ανήλικους όσο και για ενηλίκους)

Αναμένουμε τις εξελίξεις …

Έτσι Ολάντ ;;;;;



Εν τω μεταξύ η Νεοδιορισθείσα Βρετανή Πρωθυπουργός Theresa May έχει καλέσει έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής έκτακτης ανάγκης της κυβέρνησης COBRA, λέγοντας ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι «πολύ πιθανή» μετά την καταστροφική επίθεση στη Νίκαια η οποία άφησε 84 νεκρούς.

Και πρόσθεσε: "Θα μιλήσω με τον Πρόεδρο Ολάντ σήμερα και θα του καταστήσω σαφές ότι το Ηνωμένο Βασίλειο στέκεται δίπλα στην Γαλλία και σήμερα, όπως έχουμε τόσο συχνά στο παρελθόν."
 

ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ


Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να δώσει χρηματοδότηση και νέες εξουσίες στην αστυνομία για να μπορέσουν να καταπολεμήσουν μια ενδεχόμενη απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο, λέει η Theresa May.
HEIL GAP (or mind the GAP)



2 comments: