Translate

Saturday, May 3, 2014

Συγκλονιστικό βίντεο από την Οδησσό : Παγιδευμένοι άνθρωποι πηδούν έξω από το φλεγόμενο κτίριο.



Το μακελειό της Οδησσού : « ο δεξιός τομέας δεν άφηνε τους ανθρώπους να βγουν έξω από το φλεγόμενο κτίριο
From HEIL GAP (or mind the GAP)
Συγκλονιστικό βίντεο από την Οδησσό : Παγιδευμένοι άνθρωποι πηδούν έξω από το φλεγόμενο κτίριο.


Γιατί η Ευρώπη μένει σιωπηλή ;
Γιατί η αφανής δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζει τους φασίστες του Κιέβου;

Δεν υποστηρίζουμε μονομερώς την μια πλευρά, είναι μήνες τώρα είναι που βλέπουμε την βία και των δύο πλευρών.
Το χθεσινό όμως μακελειό στην Οδησσό βαρύνει όλους εκείνους τους ανθρώπους που βάζουν φωτιά σε ένα κτίριο και στην συνέχεια εμποδίζουν τον κοσμάκη να βγει έξω και να σωθεί.

Τι είναι ο φασισμός ;
Είναι όταν 50 άνθρωποι καίγονται ζωντανοί και στη συνέχεια, ο κυβερνήτης της Οδησσού γράφει στο τοίχο του facebook ότι στηρίζει τις ενέργειες εκείνων που το έκαναν.

Για να κατανοήσουμε πλήρως το μακελειό της Οδησσού:
Την Παρασκευή, σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, 39 αντικυβερνητικοί ακτιβιστές πέθαναν στην πυρκαγιά από τα μέλη της υπερ-εθνικιστικής ομάδας Δεξιός Τομέα
στο κτίριο της συνδικαλιστικής ένωσης στην Οδησσό

Μερικοί κάηκαν ζωντανοί, ενώ άλλοι πέθαναν από ασφυξία ή πηδώντας έξω από τα παράθυρα.
Οι ακτιβιστές που είχαν παγιδευτεί στην οροφή του πολιορκημένου κτιρίου μαζί με τον αυτοαποκαλούμενο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Οδησσού διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ανέφερε το ουκρανικό υπουργείο εσωτερικών.
Άλλα 40 άτομα τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων 10 αστυνομικών, ενώ ο αναπληρωτής του περιφερειακού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Aleksey Albu αφού δραπέτευσε από το φλεγόμενο κτίριο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον δεξιό Τομέα.

Σύμφωνα με τηλεφωνική μαρτυρία του Albu στο RT : " Ένοπλοι από τον δεξιό τομέα έφθασαν σήμερα στην  Οδησσός από την ουκρανική πόλη Kharkov, επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης κατά αντιφρονούντων διαδηλωτών και στη συνέχεια επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε καταυλισμό με περίπου 200 άτομα - εκ των οποίων 100 ήταν γυναίκες και άνδρες άνω των 50 και 60 ετών - . "

"Οι άνθρωποι από το στρατόπεδο, στη συνέχεια, οχυρώθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου των συνδικάτων" .

Οι ένοπλοι του δεξιού Τομέα όμως περικύκλωσαν το κτίριο και « άρχισαν να ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα μέσα στο κτίριο» ... Ήμουν εκεί στο εσωτερικό του κτιρίου και πήρα μέρος στην άμυνα . Προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας όσο μπορούσαμε, πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος που τηλεφώνησε στο RT .
"Και όταν τελικά ήμασταν σε θέση να πηδήξουμε έξω από το παράθυρο του δευτέρου  ορόφου, αντιμετωπίσαμε τον Δεξιό Τομέα . Μας χτυπούσαν με τα πόδια τους …. με ρόπαλα και …. αλυσίδες . Εγώ έχω μια πληγή μάκρους έξι εκατοστών και τώρα είμαι στο νοσοκομείο περιμένοντας για τα ράμματα" δήλωσε ο Albu .

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι τραυματισμοί του ήταν ήσσονος σημασίας , λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση .
« Η αστυνομία δεν μας υπερασπίσθηκε από αυτόν τον εξαγριωμένο όχλο »
« Ο δεξιός τομέας δεν άφηνε τους ανθρώπους να βγουν έξω από το φλεγόμενο κτίριο »

Νωρίτερα , το RT μίλησε με έναν από τους ακτιβιστές που είχαν παγιδευτεί στην οροφή του κτιρίου. Είπε ότι μέχρι 50 άτομα ήταν εκεί μαζί του , συμπεριλαμβανομένων των γυναικών και των νέων ανδρών .

«Προσπαθήσαμε να κλείσουμε όλες οι πόρτες και τα παράθυρα που οδηγούν στην ταράτσα », είπε στο RT . Διάφοροι ακροδεξιοί προσπάθησαν να ανέβουν, σύμφωνα με τον ίδιο , συμπεριλαμβανομένων ατόμων που προσποιούνταν ότι είναι διασώστες ή και στρατεύματα του Υπουργείου Εσωτερικών . Είπε ότι οι ακτιβιστές στην οροφή ήταν όμως αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν εκτός αν έχουν λάβουν ορισμένες εγγυήσεις ότι θα φύγουν ζωντανοί .
«Είμαστε εκεί περιμένοντας και ελπίζοντας ότι κάποιος θα έρθει εδώ και θα μας βοηθήσει να βγούμε ζωντανοί ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Aleksey Albu χαρακτήρισε την επίθεση ως «μια κλήση αφύπνισης για την Οδησσό», η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ απρόβλεπτες συνέπειες .

Συνολικά 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στην Οδησσό της βίας, και περίπου 200 άλλοι τραυματίστηκαν, δήλωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ο εισαγγελέας της Οδησσού Igor Borshulyak .

Σε σχέση με τα ανησυχητικά αυτά γεγονότα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη , Βιτάλι Τσούρκιν, δήλωσε ότι τέτοιες « δράσεις θυμίζουν τα εγκλήματα των Ναζί από τους οποίους οι ουκρανοί υπερεθνικιστές αντλούν την ιδεολογική τους έμπνευση.»

Αυτά συνέβησαν προχθές στην Οδησσό ενώ αύριο στην Αθήνα θα έχουμε την  επέτειο του ολοκαυτώματος της marfin της 5ης Μαιου 2010.

Μπορεί μεν η δικαιοσύνη να κάλυψε το έγκλημα … «παρεούλα» με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες δημοσιές υπηρεσίες ενός διεφθαρμένου κράτους …. μπορεί η αριστερά να σιωπά ένοχα ενώ η δεξιά να κλείνει την υπόθεση δικαστικά αφήνοντας πλέον ατιμώρητους τους δολοφόνους-εμπρηστές …. αλλά ο ελληνικός λαός θα διατηρεί για πάντα στην μνήμη του την αποτρόπαια εικόνα του «ψησίματος» των εργαζομένων της marfin …. και θα σας καταριέται πάντα και εσάς και τα παιδιά σας …


HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.
Διαβάστε τι έβαλαν τον ζούγκλα να γράψει:
Το... ποδόσφαιρο έφταιγε για την τραγωδία στην Οδησσό!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Μαΐου 2014, 13:18
http://www.zougla.gr/kosmos/article/to-podosfero-eftege-gia-tin-tragodia-stin-odiso




No comments:

Post a Comment