Translate

Saturday, November 2, 2013

Η Διπλή δολοφονία χρυσαυγιτών, χμ, πρέπει να είναι μια τυχαία πράξη.


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Ο βουλευτής της Χρυσή Αυγής Γιώργος Γερμενής δήλωσε ότι η ελληνική αστυνομία ... στην πραγματικότητα ήταν παρούσα με πολιτική περιβολή μπροστά γραφεία της Χρυσής Αυγής … «κάθε μέρα εκτός από σήμερα».

Η Αστυνομία εξαφανίζεται ... και οι εκτελεστές εμφανίζονται !!!

Εντάξει δεν νομίζω ότι υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στην δολοφονία αλλά είναι γεγονός ότι ο Σαμαράς απέσυρε την προστασία της αστυνομίας που δικαιούνται
ως πολιτικό κόμμα οι βουλευτές της Χρυσή Αυγή .
Η ίδια η αστυνομική προστασία των γραφείων τους αποσύρθηκε την ημέρα που τα δύο μέλη της Χ.Α. δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ.
Έτσι, δεδομένου ότι οι δολοφόνοι ΜΑΛΛΟΝ δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν θα πρέπει να λογοδοτήσει ο  Σαμαράς εάν η παραπάνω ενέργεια απόσυρσης της αστυνομικής δύναμης ήταν εσκεμμένη ...ή όχι !
Οι ένοχοι πιθανότατα θα μείνουν ατιμώρητοι αλλά ο Σαμαράς και οι σιωνιστές φίλοι του που τον ελέγχουν, θα πρέπει να λογοδοτήσουν γι 'αυτό.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπεύθυνα για τους θάνατο αυτών των δυο νεαρών ... είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλοι αυτοί δημιούργησαν το κλίμα μισαλλοδοξίας ... με κατάληξη την εν ψυχρώ εκτέλεση τους έξω από τα γραφεία του κόμματος τους στο Νέο Ηράκλειο.
Και αυτά ... θα πρέπει επίσης να λογοδοτήσουν ...ιδίως ένα καινούργιο κανάλι (στην συχνότητα που πρόσφατα του πούλησε κάποιο πολιτικό κόμμα) ... όπου ... κατά την διάρκεια της «χρυσαυγειαδας» ... ένας εκφωνητής ειδήσεων (που προήρχετο από πρωινή εκπομπή ενός άλλου καναλιού ) έκοβε και έραβε τις ειδήσεις «κατά το δοκούν» ... βλέπετε
ο αθεόφοβος δεν είχε όρια στην προπαγάνδα …
Βέβαια κάποιοι δημοσιογράφοι (του ιδίου χειρίστου είδους με τον προαναφερόμενο ανερχόμενο  τηλεοπτικού αστέρα) .... μπορούν να  αισθάνονται ασφαλείς στο γραφείο, να αισθάνονται ασφαλείς κατά την οδήγηση, να αισθάνονται ασφαλείς στην εργασία, να αισθάνονται ασφαλείς στο σπίτι.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν όμως να είναι ασφαλή.

Μάλλον οι  έλληνες δημοσιογράφοι δεν θα διανοηθούν ποτέ να υποθέσουν ότι το φονικό μπορεί και να μην έγινε από ελληνικά χέρια ... μια που ως φαίνεται ...  η πλειοψηφία τους ... αγνοεί ότι η πατρίδα μας ... μαζί με τους υπόλοιπους λάθρο-εποίκους ... έχει κατακλυστεί και από ένα σωρό ξένους πράκτορες ...
Άρα θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίζουν να σας κοροϊδεύουν φοβερίζοντας σας με ένα νέο εμφύλιο πόλεμο, αποκρύπτοντας σας όμως ότι ήδη έχει αρχίσει ένας εμφύλιος πόλεμος στην πατρίδα μας!

Και ότι αυτός ο εμφύλιος πόλεμος : « είναι ο πόλεμος των εχόντων Ελλήνων εναντίον των μη εχόντων Ελλήνων!»
Εάν δεν τον αντιληφθήκατε ακόμη .... τότε .... Χμ,  πληρώστε τα χαράτσια σας, ζήστε
λοιπόν με τα ψίχουλα από τα επιδόματα ανεργίας και ξεπαγιάστε τόσο εσείς όσο και τα αγγελούδια σας από το κρύο ... χμ, λόγω της φοροκαταιγίδας ...  επειδή έτσι γουστάρουν οι γκαουλαιτερ του τετάρτου Ράιχ ... που εσείς ψηφίσατε !

Όποιος το έκανε η πρόθεση του είναι σαφής!
Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό πληθυσμό ώστε να είναι αρκετά φοβισμένος και έτσι να μην υποστηρίξει Χρυσή Αυγή ...
Ο νοών...νοείτω
Προσπαθούν να στήσουν μια εμφύλιο-πολεμική ατμόσφαιρα ώστε να μετατοπίσουν την οργή των πολιτών από μια αποτυχημένη κυβέρνηση ... αλλά ίσως ακόμη και για να εκβιάσουν λύσεις από τις Βρυξέλλες ...( και παρακάλω να μην αποκλείετε τίποτα ) ... 

Χμ, για ευνοϊκότερα μέτρα ... μπλα, μπλα, μπλα ...  
Χμ, για την αποφυγή επέκτασης της κοινωνικής βίας ! )

Αυτό δεν είναι καλό από πολλές απόψεις.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η οργή των Ελλήνων εθνικιστών δεν θα πρέπει να κατευθύνεται προς τον αναρχικό και τον κομμουνιστικό χώρο όπως θέλουν να σας πείσουν κάποια παιδιά στην Αντιτρομοκρατική, την ίδια ώρα που πιθανόν να γράφονται και οι προκηρύξεις ανάληψης πολίτικης ευθύνης από κάτι «επαναστάτες» … π.χ. του τύπου του μαζιωτη  … ο οποίος μας πρωτοπαρουσιάστηκε με χειροπέδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα οδηγούμενος από καμιά δεκαριά κουκουλοφόρους ασφαλίτες - οπλισμένους σαν αστακούς - και τελικά κατέληξε να περνά ανενόχλητος ... χα, χα, χα ...( συν γυναιξί ) ... τις πύλες των φυλακών και να πίνει ανενόχλητος το καφεδάκι του σε κάποιες καφετερίες του λεκανοπεδίου - και – επί μήνες τωρα ... ούτε ένας μπάτσος δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του  !

Θα πρέπει αντ 'αυτού η οργή τους να κατευθύνεται προς το σάπιο ανθελληνικό κράτος και τους πραιτοριανούς του, για να επιτρέψει να ξεδιπλωθούν τα γεγονότα ... και γ@μ#στε τώρα  τα κόμματα ... πρέπει να λάμψει η αλήθεια ώστε να μάθουν οι οικογένειες τους το γιατί έχασαν άδικα τα παιδία τους ... αυτοί δηλαδή που δεν πρόκειται να τους ξεχάσουν ποτέ όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον γιο της και η μητέρα του Π. Φύσα ... του θύματος από την άλλη πλευρά!

Η επίθεση στην Ελλάδα δεν ήταν μια "επίθεση εκδίκησης", όπως θα ήθελαν να πιστέψετε τα μέσα ενημέρωσης .
Μην πέσετε στην προπαγάνδα τους .
Η επίθεση στο γραφείο της χρυσής αυγής δεν έχει σχέση με το θάνατο του καλλιτέχνη της hiphop του Π. Φύσα. 
Μα ποιος αριστερός ή ποιος κομμουνιστής θα διέπραττε δυο τέτοια εγκλήματα σήμερα ;;;
Λίγο λογική χρειάζεται μόνο για να καταλάβουμε ότι ουδείς εκ των βολεμένων αριστερών μας δεν θα ρίσκαρε ποτέ .... μια τέτοια απεχθή εγκληματική πράξη …
Ποιο θα μπορούσε να ήταν το συμφέρον της αριστεράς  άραγε ;;;;;; ( εδώ λοιπόν φίλοι μου, απλά το θέτω μόνο από την ωφελιμιστική του πλευρά, μια πλευρά που από μονή της όμως καταρρίπτει και την ανάγκη για περαιτέρω ανάλυση και ... έτσι θα αποφύγω και τις πολυλογίες  )

Αρκετά βασικά πράγματα !
Έξαλλου τόσο οι κομουνιστές όσο και οι νεοναζί γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι αμφότεροι "κινδυνεύουν «άμεσα»  από την αφανή δικτατορία της Ε.Ε."
Χμ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως δεν θα το σκεφτούν και πολύ, ώστε να ξεφύγουν από το δρόμο της λογικής και να συνδέσουν αυτό το έγκλημα με μια συγκεκριμένη πολιτική ομάδα, και ... χμ, ... ίσως με το πέρασμα του χρόνου - σιγά-σιγά - να την χαρακτηρίσουν και αυτή ως εγκληματική οργάνωση … 
Την στιγμή μάλιστα που η ελληνική αστυνομία δεν θα διστάσει και πολύ να συλλάβει όλα τα αριστερά πολιτικά μέλη του κόμματος ενός «killer» … 
Χμ, «δεν είναι πολύ καιρός άλλωστε που το και έκαναν και στην Χρυσή Αυγή» .

«Με υποπολυβόλο Mp5 .
Με δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών ή με αυτόματα MP5 και όχι με καλάσνικοφ χτύπησαν οι δολοφόνοι στο Νέο Ηράκλειο. Στο σημείο που ...»

Τα στοιχεία από την βιντεοκάμερα που κατέγραψε την επίθεση, δείχνουν ότι μετά τη χρήση ενός MP-5, οι εκτελεστές πυροβόλησαν τους δυο άτυχους νεαρούς στο κεφάλι με πιστόλια των 9mm.

Αυτό το χτύπημα έπρεπε να είναι μια «επαγγελματική δουλειά».
Οι δολοφόνοι χρησιμοποίησαν τις ίδιες τακτικές, όπως και οι επαγγελματίες δολοφόνοι με σπουδαιότερο ίσως αποδεικτικό στοιχειό « ότι οι δολοφόνοι έριξαν στα θύματα τους βολές των 9 χιλιοστών από κοντά, το οποίο είναι κάτι που κάθε επαγγελματίας δολοφόνος θα έκανε, διότι εάν ο στόχος του επιζήσει ...  τότε, η αποστολή τους απέτυχε».

Μια έκδοση Mp5 κατασκευάζεται κατόπιν αδείας στην Ελλάδα από την ΕΑΣ «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».
Και χρησιμοποιείται ;;;

Χμ, Χρησιμοποιείται από την αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΚΑΜ

"Η ΕΚΑΜ ιδρύθηκε το 1978, όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες αντιτρομοκρατικές μονάδες εντός των Αστυνομικών Διευθύνσεων ... κύρια όπλα τους είναι το HK MP-5 και πιστόλι HK 9mm."

• Το MP5 έχει κατασκευαστεί βάσει αδείας απο διάφορα έθνη όπως η Ελλάδα (παλαιότερα στην ΕΒΟ - Ελληνική Βιομηχανία Όπλων , επί του παρόντος σε ΕΑΣ - Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ),

•  Στην Τουρκία : Κατασκευάζεται από MKEK . Στην σκανδάλη τους είναι σημειωμένα: E (Safe), T (Semi-Auto) και S (Full Auto) αντί του SEF..

ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ Mp5
•   Αλβανία :. Garda e Republikes •   Γερμανία : Bundespolizei (ομοσπονδιακή αστυνομία) , Landespolizei (Κρατική Αστυνομία) , γερμανικού στρατού , Feldjäger (στρατιωτική αστυνομία) ,  GSG 9 μονάδας ειδικών επιχειρήσεων και το γερμανικό ναυτικό .
•   Ελλάδα : Χρησιμοποιείται από ΕΚΑΜ . αντιτρομοκρατική ομάδα
•   Τουρκία :. Χρησιμοποιείται από διάφορες υπηρεσίες
Έτσι, οι δύο αυτοί νέοι δέχθηκαν επίθεση από ένοπλους ... παρόμοια μαυροντυμένους με τις κυβερνητικές δυνάμεις ...  με οπλοπολυβόλα που χρησιμοποιεί
και η κυβέρνηση ... που πλησίασαν μεθοδικά όπως οι εκπαιδευμένες κυβερνητικές δυνάμεις ... και που στη συνέχεια πυροβολήθηκαν στο κεφάλι από πιστόλια που χρησιμοποιούν οι κυβερνητικές δυνάμεις ...  που ... "φεύγουν" .... και μετά εμφανίζεται η αστυνομία.

Πρέπει να είναι μια τυχαία πράξη.
HEIL GAP ( or mind the GAP)

6 comments:

  1. Δυστυχώς για μας το κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά πως να πλάθει (ψευτο)υνειδήσεις γι αυτό ....προσοχή μην πέσουμε στην παγίδα τους και στο παιχνίδι που τους βολεύει..

    ReplyDelete
  2. Εξαιρετική ανάλυση. Θα έλεγα η πιο τεκμηριωμένη.

    ReplyDelete
  3. Να αποτολμησω να εκφερω την δικη μου αποψη πηγαινοντας ενα βημα πιο περα την συλλογιστικη σας αναλυση,επι σκοπω την ολοκληρωση της!
    1.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ (ΔΥΟ )ΠΑΙΔΙΩΝ ?
    Ηταν μια ημερα που απλως ευκαιριακα συγκεντρωνε τις προυποθεσεις για την εφαρμογη του σχεδιου τους(βλ. συγκεντρωση μελων της ΧΑ ,απουσια αστυνομικης φυλαξης);
    ΛΕΤΕ?Ας δουμε μετα προσοχης την χθεσινη ημερα απο πλευρας ειδησεων:
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?,..Ε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ?ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ?
    Να σας βοηθησω εγω λιγακι γιατι μαλλον την λησμονησατε ηδη!Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΜΕΛΕΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ:
    ''Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος,για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών πολιτείας καλείται ο Μιχάλης Καρχιμάκης,με βάση στοιχεία που προέκυψαν από τη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών που αποκαλύφθηκε το 2006 και τη συνένωσή της με τις καταγγελίες περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.''!!!πηγη :http://www.capital.gr/News.asp?id=1900185
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΝΑ ΠΛΗΓΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ/ΒΟΜΒΑΣ?
    ΜΟΝΟΝ το ΠΑΣΟΚ?
    -ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ,ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ) ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ(ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών ΤΗΣ πολιτείας ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕ τα ''περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού''!!!! )????
    -ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΜΗΠΩς ΕΤΙΘΕΤΟ -ΤΟΥΔΕ και στο εξης -ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ''?
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ ΗΤΑΝ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΡΙΑΖΕ ΣΕ ''ΜΠΑΖΑ'' ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΛΕΩ ...ΜΗΠΩΣ? ?
    ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ !
    -ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ -ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ -ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ?
    -ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ- ΚΑΤ''ΑΡΧΗΝ- ΘΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΝ/ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΑΡΔΗΝ ,ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΔΥΝΑΜΕΙ - ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ- ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ?
    Μηπως των ευρωπαιων ''ΕΤΑΙΡΩΝ''(Και ΠΟΛΥΥΥΥΥ μετα ,των ....ντοπιων....ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ )?

    2.ΠΩΣ .ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ...πιστολι?ΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ .. ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΟΥ!!!!!(πειτε μου εσεις,ποιος θα θυμαται η θα ασχοληθει μετα με τον προηγηθεντα ΚΡΟΤΟ?)ΚΑΝΕΙΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!
    (Γνωστη μεθοδος ΣΤΟΥΣ ''ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ''και τελευταιως βρισκει εφαρμογη ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ συχνα-πυκνα και ...διαφορως )!
    3.Γιατι ΕΠΕΛΕΓΗ Η Χ.Α?
    Μηπως γιατι θεωρουν οτι η ΧΑ -ετσι κι αλλοιως-εχει κατοχυρωθει στην συνειδηση των περισσοτερων μας ,ως Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?
    Οποτε λιγοι θα συγκλονιστουν απο την ΕΚΤΕΛΕΣΗ!ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ -απερισκεπτοι -θα μασησουν τον σανο και θα πουν :''ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ!ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ''?
    Μηπως συνεπως,για την επιλογη ΣΤΟΧΟΥ βασιστηκαν ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ στα αμβλυμενα αντανακλαστικα του ελληνικου λαου?
    Μηπως για την επιλογη ΣΤΟΧΟΥ,συνυπολογιστηκε οτι οι υπονοιες θα επεφταν επανω στα αριστερα κομματα?Και συνεπως,τους συνεφερε επισης διοτι ετσι θα εχαναν ψηφους και θα μειωθει η εκλογικη δυναμη τους? ΕΤΣΙ,'' Μ''ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ,ΔΥΟ ..ΤΡΙΓΩΝΙΑ""?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ..ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΤΩ!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ,.. ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ευρισκονται σε αποσταση αναπνοης απο την Αττικη Οδο ,που οδηγει ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΔΛΔ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ?...ΤΥΧΑΙΟ¨? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
    (αφηστε που τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ,αρχισανε να πιπιλανε τις γνωστες ΛΗΓΜΕΝΕΣ καραμελες:η ..17η Νοεμβρη,.ο ..Μαζιωτης και αλλα τετοια ποιηματακια )
    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

    ΕΛΛΗ-ΝΙΔΑ

    ΕΣΕΙΣ ...ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ReplyDelete
  4. ολα μπουρδες!
    φυσικα οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες του ελληνικου λαου που ο σοβιετ αρθρογραφος προσπαθει να τους βγαλει λαδι ειναι υπευθυνοι για ολα.
    οι εαμοβουλγαροι μπολσεβικιστες πλουτοκρατες του λαομισητου σοβιετικου ανθελληνικου καθεστωτος της μεταπολοτευσης εξοντωνουν καθε τι εθνικο και ελληνικο

    και επιδη η χα ειναι το μονο μαζικο εθνικο κινημα με 30% τουλαχιστον στις ευροεκλογες του μαιου που ερχονται και πρωτο κομμα ειπε να βρει τροπους να την εξοντωσει

    και φυσικα ενα εκατομυριο αριστερα εαμοβουλγαρικα κτηνη ζουν και αναπνεουν για τον εμφυλιο που μαζι με τους λαθρομεταναστες γαμιαδες των νηπιων τους, σκοπευουν να σφαξουν μερικα εκατομυρια ελληνες αστουληδες ΜΗ αριστερους σαν και σας.....

    φυσικα θα εκδικιθουμε στο δισεκατομυριαπλασιο εμεις οι εθνικιστες ειτε ειμαστε χα ειτε οχι τα νεκρα αδερια μας κατακρεουργωντας ενα εκατομυριο αμαρχοαριστερους φονιαδες των λαων και τις οικογενειες τους, οχι τωρα βεβαια αλλα οταν βρεθουμε σε θεση ισχυος....
    ολα αυτα τα ανοητα συνομοσιολογικα δεν εχουν καμια αξια
    οι αριστεροι σκοτωσαν εκατονταδες ελληνες μονο απο το 74 μερχι σημαρα και σακατεψαν χιλιαδες εθνικιστες

    κανενα ξενο κεντρο δεν τους εβαλε να σκοτωσουν τον μπακογιαννη παλιοκρασα τον πετσο και κατι αλους γελοιους πολιτικαντηδες......
    κοφτε λοιπον τις μπουρδες δεν ειμαστε ξεφτιλες χριστιανοδεξιουληδες να τσιμπησουμε..... εσεις οι αριστεροι ειστε ο υπαριθμον ενα θανασιμος και μισητος εχθρος της πατριδας μας και του λαου μας και θα σας ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ολους σας ανελεητα με την πρωτη ευκαιρια που θα μας δοθει

    και δεν θα ειναι εμφυλιος πολεμος θα ειναι εσωτερικος πολεμος

    ελληνες εναντιον αριστερων και των λαθρομεταναστων τους....

    ReplyDelete
  5. Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να ερμηνεύσει σύνθετα πολιτικά ή κοινωνικά φαινόμενα και να προβεί σε «αναλύσεις» που απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, συμβαίνει αυτό που βλέπετε σε αυτό το άρθρο! Προσωπικά δεν θα αποτολμούσα να εκτεθώ δημοσίως, γράφοντας ανακρίβειες και αστήρικτα πράγματα, μόνο και μόνο για να υποστηρίξω το αρχικό μου ισχυρισμό.
    Θα σταθώ στην υποτιθέμενη «ανάλυση» για τον …οπλισμό. Προφανώς ο αρθρογράφος δεν έχει ιδέα από όπλα, θέλει όμως να φανεί «ειδικός», παρουσιάζοντας φαιδρούς ισχυρισμούς, τουλάχιστον για κάποιον που γνωρίζει καλά το θέμα.
    Αν ήταν διαβάζοντας αποσπασματικά στοιχεία από το διαδίκτυο, να αποκτούμε γνώση, τότε θα έπρεπε να καταργηθούν τα πανεπιστήμια και όλες οι σχολές…
    Λοιπόν, δεν είναι μόνο η ΕΚΑΜ που χρησιμοποιεί το υποπολυβόλο ΜΡ-5, αλλά όλες ανεξαιρέτως οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.! Από την Τροχαία, τα Τμήματα Τάξης, η Ασφάλεια, τα ΥΜΕΤ-ΔΥΑΤ (κοινώς ΜΑΤ), οι ειδικοί φρουροί, η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, μέχρι βεβαίως και την ΕΚΑΜ, της οποίας δεν αποτελεί το βασικό της όπλο. Ούτε βεβαίως η ΕΚΑΜ χρησιμοποιεί τα πιστόλια ΗΚ-USP των 9mm. Αυτά τα πιστόλια χρησιμοποιούνται από όλη της ΕΛ.ΑΣ., εκτός της ΕΚΑΜ! Η ΕΚΑΜ χρησιμοποιεί τα GLOCK των 0.45’’!
    Τα υποπολυβόλα ΜΡ-5, φτιάχνονται και στο Πακιστάν, από όπου και προέρχεται το σύνολο των όπλων αυτού του τύπου που κυκλοφορεί στην μαύρη αγορά. Επίσης, κάποια από αυτά τα όπλα της αστυνομίας, βρίσκονται σε χέρια τρομοκρατών και κακοποιών, μετά από την κλοπή τους από αστυνομικά τμήματα ή που αφαιρέθηκαν από αστυνομικούς σε συμπλοκές.
    Το ΜΡ-5 χρησιμοποιείται επισήμως από όλες τις ειδικές δυνάμεις των στρατών του κόσμου, ως το καλύτερο υποπολυβόλο που φτιάχτηκε ποτέ! Από τους spetnatz της Ρωσίας, μέχρι την Yamam του Ισραήλ και από την Delta Force και SWAT των ΗΠΑ, μέχρι και την GSG9 της Γερμανίας.
    Αρκετά ΜΡ-5 των 9mm βρίσκονται σε χέρια ελλήνων κακοποιών, καθώς και τρομοκρατών.
    Επίσης θα πρέπει να ξεχωρίσει ο αρθρογράφος ότι άλλο είναι το υποπολυβόλο και άλλο το …οπλοπολυβόλο! Ας μην τα μπερδεύουμε.
    Τέλος, αν όποιος φοράει μαύρα ρούχα, σημαίνει ότι είναι ΕΚΑΜίτης, τότε η …μισή Ελλάδα και όλη η …Κρήτη, είναι ΕΚΑΜίτες! Αλλά ακόμη και αν οι δολοφόνοι ήταν …ΕΚΑΜίτες (σύμφωνα με το σκεπτικό του αρθρογράφου), θα ήταν τόσο αφελής να πάνε με την «στολή» τους;
    Η συλλογιστική του αρθρογράφου θα χαρακτηριζόταν παιδική και αφελής, αν δεν διαφαινόταν η αγωνία του να φανεί ως ο Κλουζώ του διαδικτύου, πριν ακόμη ξεκαθαρίσει στοιχειωδώς το κάδρο, του τι και πως συνέβη στην Λ. Ηρακλείου!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ReplyDelete