Translate

Thursday, October 17, 2013

Καταρρέει η νέα δημοκρατία του κυρίου σαμαρά … !



From HEIL GAP (or mind the GAP)

Καινούργιο σοκ για την υποτελή στην τρόικα κυβέρνηση του κυρίου σαμαρά …  αξιόπιστες πηγές από την Αθήνα αναμετέδωσαν σήμερα το πρωί στο Slog τα ευρήματα από την «μυστική ψηφοφορία»  που ανέλαβε να διεξάγει η εδώ αμερικανική πρεσβεία. Τα αποτελέσματα σημαίνουν μόνο προβλήματα για πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ... που θα βρεθεί αντιμέτωπος με ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα στις Βρυξέλλες.

Μια συγκλονιστική εξέλιξη προκύπτει σήμερα, από μια δημοσκόπηση που επέτρεψε στους ερωτηθέντες να κρατήσουν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης «μυστικές» τις τελικές προθέσεις της ψήφου τους … δείχνει κάποιες εκπληκτικές εξελίξεις μετά την «καταστολή» … της Χρυσής  Αυγής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της ερευνάς τίθεται σε ανοικτή αμφισβήτηση πλέον η εκτίμηση περί ... κατάρρευσης της  Χρυσή Αυγή

Δεδομένου ότι τόσο οι δανειστές όσο και το ΔΝΤ εκπροσωπούν την Αμερική ... περισσότερο ή λιγότερο ... μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο θα είναι επίσης  ενήμεροι για αυτό το αποτέλεσμα .

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα μια ανεπιβεβαίωτη ακόμη πληροφορία ... ένας σημαντικός αριθμός των μελών του κοινοβουλίου που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, αλλά προέρχονται από το παλιό τμήμα της πλευρά της Νέας Δημοκρατίας που ανήκει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ( τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας μετά την Χούντα το 1974 ) είναι πολύ απογοητευμένοι με ό, τι έχει καταντήσει σήμερα η Νέα  Δημοκρατίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μπορεί να βρίσκονται … σε μυστικές συζητήσεις που μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμη και τη δυνατότητα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηγηθεί του πολέμου ενάντια στην Troika.

HEIL GAP (or mind the GAP)



No comments:

Post a Comment