Translate

Saturday, March 16, 2013

Πανδημία ;;;;;;; Θάνατος ;;;;;;;;;

183_carriers

Χαιρετώ την κυρία Πόπη μας …
From HEIL GAP ( or mind the GAP )…. εδώ βρέχει επί μέρες και ….. έτσι …. είπα να κάνω και εγώ το σχόλιο μου στην παρέα σας .
Πανδημία ;;;;;  Θάνατος λοιπόν ;;;;;;;;;  καθώς οι αλήτες  της παγκοσμιοποίησης έχουν προετοιμάσει τον κόσμο για μια και μοναδική …. « στιγμή τρόμου! »

Ποιος όμως θα φταίει για αυτό το τρίτο κύμα διαφημιστικής εκστρατείας της πανδημίας, και, ενδεχομένως, για τους μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς με ένα πανδημικό εμβόλιο, το οποίο ακόμα και η υπηρεσία προστασίας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου …. όπου έχει πλέον εισαχθεί …. παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τόσα πολλά παιδιά να υποφέρουν;

Η πρώτη φορά που διοργανώθηκε μια διαφημιστική εκστρατεία της πανδημίας ήταν το 2009.
Ναι φίλοι μου ….. ήταν τότε που η Baxter και η Big Pharma και «που σίγουρα φταίει» …..  
Η Baxter λοιπόν πιάστηκε «στα πράσα» μολύνοντας 72 κιλά υλικού εμβολίων με το θανατηφόρο ιό της γρίπης των πτηνών το 2009 στις εγκαταστάσεις της βιοασφάλειας στην Αυστρία.
Οι άνθρωποι κρατήθηκαν σε άγνοια σχετικά με το εμβόλιο και τα σχέδια πανδημίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

483648_601371833223165_1921558500_n

Είχε αφεθεί … σε μερικούς bloggers να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους θέτοντας φυσικά σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τους .
Είναι γνωστός ο ρόλος του καράφλα του π@π@δ@κη …. που κάθε πρωί ξεχνούσε να εμβολιαστεί ….
Αλλά ναι … μην ανησυχείτε παΐδια … θα το έκανε σίγουρα την επαύριον !  Ενώ καθημερινά … μέσα από την βρώμικη εκπομπή του … έστελνε τα γερόντια στο ραντεβού με τον θάνατο …. να εμβολιαστούν με τις 16 εκατομμύρια δόσεις των εμβολίων του «χάρου» που είχε παραγγέλλει ο τότε μεγαλοαπατεώνας υπουργός υγείας « κύριος τίποτα ». (  προφανώς …. θα έκανε μεγάλη μπάζα το λ@μόγιο,  σημειωτέον δε ότι μετέπειτα,  κανένας π%στης δεν τόλμησε να τον αγγίξει ).

goebbels the big_lier

Οι άνθρωποι όμως είχαν κατανοήσει τα γεγονότα και τις πληροφορίες και αρνήθηκαν μαζικά τον εμβολιασμό.
Αλλά δεν έκαναν τίποτα περισσότερο.
Ήταν κρυμμένοι πίσω από τα καθημερινά προβλήματα τους ή πηγαίνουν στα μαγαζιά, στην παραλία, τα μπαρ ή στον ποδοσφαιρικό αγώνα, και απλώς παρακολουθούσαν τις τηλεμαχίες των βρώμικων πολίτικων τους …
( που κανένας τους δεν έχει ακόμη βγάλει αχνά για το δολοφονικό σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων )

3564337-Frau_Merkel_Germany

Η Frau  Μέρκελ, ή αλλιώς : το καρτέλ των χημικών και φαρμακοβιομηχανιών που την στηρίζουν …. αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να επεκταθώ, τα γνωρίζετε καλύτερα και από εμένα .Άλλωστε όλοι σας θυμάστε την πρεμούρα που είχε αυτός ο ζουμπάς ο love-ρδος να προωθήσει τα γενόσημα φάρμακα του καρτέλ της Μέρκελ
Η δεύτερη φορά που ξεκίνησε η διαφημιστική εκστρατεία της πανδημία ήταν το καλοκαίρι του 2012, τότε που έπρεπε οι άνθρωποι να κατηγορήσουν τις κυβερνήσεις τους.
Είχαν παρακολουθήσει αδιάφοροι τα δεινά των ατόμων που είχαν περάσει τόσα, ειλικρινείς ανθρώπους που είχαν κινδυνεύει τόσο πολύ για να προειδοποιήσουν τους άλλους.
Ποιος νοιαζόταν αν τα σχέδια πανδημίας ήταν ακόμα στη θέση τους και έθεταν σε κίνδυνο τους το μέλλον τόσο αυτών όσο και των οικογενειών τους;
Κανείς !
Ας μην κρυβόμαστε τώρα πίσω από το δάκτυλο μας …..
Ποιος νοιάζεται στην Ιρλανδία για τα παιδιά τώρα που πάσχουν μετά από το τρύπημα με το εμβόλιο χωρίς καμία βοήθεια από την κυβέρνηση;
Κανείς !
Ποιος νοιάζεται για το 27% έως 28 των εμβολιασμένων Φιλανδών οι οποίοι προφανώς παρουσίασαν στοχευόμενες γενετικές βλάβες και ….. θάνατο; 
Έτσι, αν η ελίτ θα αποφασίσει να ξεκινήσει μια τρίτη εκστρατεία (ψευδής) πανδημίας και να εμβολιάσει τις μάζες και με τη βία, κανείς δεν θα πρέπει να παραπονεθεί επειδή …. δεν ζήτησε το εμβόλιο.
Η ελίτ που μας κυβερνούν έχουν αποδυναμώσει τις μάζες και θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές με κάποιο ή άλλο τρόπο ή με μια επανάσταση.

Propaganda

Η λογική και η δυναμική μιας διαφημιστικής εκστρατείας της πανδημίας και η μαζική εκστρατεία εμβολιασμού περιέχεται στην μηχανική των bankster τώρα που η οικονομική κρίση έφτασε στην επιθανάτια αγωνία της. Αφού κατέστρεψε τις οικονομίες της Ευρωζώνης, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου από την ύπουλη ιδιωτικοποίηση, το κλασματικό αποθεματικό τραπεζικό σύστημα, η παγκόσμια ελίτ χρειάζεται απεγνωσμένα ένα μεγάλο πόλεμο για να απαλλαγεί από τα εκατομμύρια των φτωχών ανθρώπων και να εκτρέψει την προσοχή του κόσμου ….. μακριά από τον εαυτό της.


mlk_vs_obama_i_have_a_dream_drone

Αν η frau Μέρκελ πιστεύει πραγματικά ότι η Ευρωζώνη μπορεί να ζήσει από τα χρήματα των κινέζων και των ΗΠΑ τότε ζει σε έναν φανταστικό κόσμο …. κατά την άποψή μου, παρόμοιο με τη φαντασία του Αδόλφου Χίτλερ στη Γερμανία που θα μπορούσε να κερδίσει το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με λίγες περισσότερες θυσίες ….


merkel-mimik

Μήπως η οικονομική κρίση είναι κάτι τι … που καθορίζεται στην Ευρώπη;
Είναι μήπως οι μπούρδες για ανάπτυξη …. του ανικάνου πρωθυπουργού μας που …. συχνά … κάθε τόσο …. απευθύνει προς τους @θλίους ψηφοφόρους του;
Μήπως και οικονομία των ΗΠΑ βελτιώνεται;
Ε!  διαβάστε τότε για τις περικοπές και την λιτότητα που εξήγγειλε κατά την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος τους ….. και θα καταλάβετε το πως στο δι@ολο βελτιώνεται!

swirling_sea_vortex_

Όσο για την κρίση της Ευρώπης ….. ας μην παίζουμε τώρα …. αυτή η κρίση είναι πέρα από οτιδήποτε έχει δει ο καθένας μας στη διάρκεια της ζωής του. Ένα τραπεζικό σύστημα που υπερβαίνει σε μέγεθος τα 46 τρισεκατομμύρια δολάρια, με μόχλευση στο 26 προς 1, γεμάτο σκουπίδια χρέη και ασφυκτιά!  Είναι όλο αυτό το χάος ….. εντελώς πτωχευμένες χώρες που … από αναπτυγμένες … αρχίζουν τώρα να μοιάζουν περισσότερο με χώρες του τρίτου κόσμου.

Είναι η οικονομική κρίση κόλαση, ή όχι ;;;;;
Προσωπικά, πιστεύω ότι οι διάφορες ελίτ προσπαθούν να ξεκινήσουν μια πανδημία και ένα πόλεμο, για να καταστρέψουν την αιώνια ψυχή του κόσμου …. παραβιάζοντας το θέλημα του Θεού . ( και δεν μιλώ μόνο για τις ψυχές των ανθρώπων αλλά και τις ψυχές των ζώων ….. γιατί θα πρέπει να είναι πολύ άχρηστος κάποιος ώστε να μην διακρίνει τις ψυχές των ζωών)

Είναι πράγματι ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , αλλά αξίζει σίγουρα την καταστροφή των ψυχών τους για τη συνέχιση του κακού ;;;;;;;;;

Ακόμα κι αν υπάρχει μόνο 1% πιθανότητα να υπάρχει Θεός « δεν αξίζει το ρίσκο. »
Εκτός από τους πολύ ηλίθιους και τους πολύ άπληστους τύπου GAP, βενιζέλου σαμαρά γεωργιάδη βoρίδη,  παπα-demon, παπακωνσταντινου, των μπάτσων των κομματόσκυλων και των λοιπών «υγιών» …. στοιχείων της κοινωνίας μας .
Και ποιος θα λυπηθεί γι ‘αυτούς ;

HEIL GAP ( or mind the GAP )

mindimages

1 comment:

  1. Σ΄ευχαριστώ. Σ΄ευχαριστώ που με τον δικό σου τρόπο, στηρίζεις μια προσπάθεια ενημέρωσης γι αυτό το τεράστιο σκάνδαλο των θανατηφόρων εμβολιασμών.
    Να είσαι καλά, όπου και νάσαι.
    Τα άρθρα σου, αφυπνίζουν.

    Πόπη Σουφλή

    ReplyDelete