Translate

Thursday, July 21, 2016

Χμ, Μ.Κ.Ο. «Δυστυχώς, τα λεφτά που δόθηκαν σε ΜΚΟ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε!!!»From HEIL GAP (or mind the GAP)

Είτε κάποιος θέλει  ... είτε δεν θέλει ... να το πιστέψει ... οι Μ.Κ.Ο. είναι ένας από τους βραχίονες για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων.
Χμ, ομολογία Μουζάλα : «Δυστυχώς, τα λεφτά που δόθηκαν σε ΜΚΟ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε!!!»Χμ, το ότι οι "ροζαλίες" δεν μπορούν να ελέγξουν από την Αθήνα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που δίνει η Ε.Ε. για το προσφυγικό είναι γνωστό ... αλλά δεν είναι κάτι που σχετίζεται μόνο με την γνωστή (τοις πάσι) ανικανότητα τους … Και όπως θα αντιληφτείτε παρακάτω … δεν ήταν καθόλου τυχαίο που σήμερα από του βήματος της Βουλής, έγινε αυτή η δημόσια παραδοχή, εκ μέρους του συριζαίου κυρίου Μουζάλα:"Δυστυχώς, τα λεφτά που δόθηκαν σε διεθνείς οργανισμούς, σε ΜΚΟ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Αυτό είναι ένα ζήτημα. Το έχουμε θέσει επανειλημμένως. Όσο κι αν συνεργαζόμαστε πολύ καλά και με τον κ. Αβραμόπουλο και με τον κ. Στυλιανίδη, εκεί πέρα υπάρχουν τεράστια ποσά που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε" είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών … μπλα, μπλα, μπλα …Μόνο που εμείς κύριε Μουζάλα δεν σου ζητήσαμε να ελέγξεις τα χρήματα που έστελνε μέσω ΜΚΟ ο μεγαλοεπενδυτής κύριος Σόρος στους νεοναζί του Κιέβου για να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση Γιανουκόβιτς ... αλλά έλεγξε τουλάχιστον ποιες ΜΚΟ "αλώνιζαν" στα νησιά μας ... ή π.χ. ποιές πλήρωναν τα ναύλα των προσφύγων και λαθρομεταναστών από τα νησιά προς την Θεσσαλονίκη;;;
Τι ούτε και αυτό μπορείς να κάνεις ;;;
Χμ, προφανώς θα κολλιέσαι ... αφού οι Μ.Κ.Ο. είναι από εκείνα "τα ταμπού" που δεν επιτρέπεται ... να τα "σκαλίζουμε" !!!


Τι θες τότε και το κουράζεις με τις αγορεύσεις σου στην βουλή κύριε Μουζάλα ;;;Και ενώ αρχίζουμε να εμπεδώνουμε ότι οι Μ.Κ.Ο. πρέπει να είναι άχρωμες, άοσμες, αόρατες και προπαντός ανεξέλεγκτες …  χμ, αφήνουμε για λίγο την ελληνική δυστυχία ... και διαβάζουμε στο aljazeera για την παγκόσμια κατακραυγή που προκάλεσε ένας νόμος για τον έλεγχο των Μ.Κ.Ο.
Η ισραηλινή Βουλή (Κνεσέτ) ψήφισε στις 11 Ιουλίου ένα αμφιλεγόμενο νόμο αναγκάζοντας τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) που λαμβάνουν περισσότερο από το ήμισυ της χρηματοδότησης τους από ξένες κρατικές οντότητες "να το δηλώσουν δημοσίως".

Οι επικριτές της νομοθεσίας λένε ότι αυτή στοχεύει τις ομάδες για τα ανθρώπινα δικαιώματα λέγοντας ότι κινδυνεύει να "υπονομεύσει" τα δημοκρατικά ιδεώδη του Ισραήλ. «Η ιδέα πίσω από το νομοσχέδιο δεν είναι η διαφάνεια, η οποία ήδη υπάρχει, αλλά μάλλον, η δημόσια διαπόμπευση των αριστερών ΜΚΟ και η προσπάθεια να τους παρουσιάσει ως ξένους πράκτορες.»

Σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο Facebook, μετά την ψηφοφορία, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε: «Ο σκοπός του νόμου είναι να αποφευχθεί η παράλογη κατάσταση, στην οποία ξένες χώρες έχουν αναμιχθεί με τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ, στις εσωτερικές υποθέσεις του Ισραήλ, δίχως να το γνωρίζει το ισραηλινό κοινό.»

Η Ευρώπη εξέφρασε τις ανησυχίες της ... παρά το ότι το Ισραήλ δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση  !!!Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης των ΜΚΟ στο Ισραήλ προέρχεται από τα ευρωπαϊκά έθνη όπως η Γερμανία, η Δανία, η Σουηδία, η Ελβετία και η Ολλανδία. … 
Προφανώς και από τις παχυλές επιταγές (μέσω γερμανικών τραπεζών) του Τζορτζ Σόρος για την κάθε λογής ANTIFA.


Associated Press - Δημοσιεύθηκε: 07.13.16, 12:17 : Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επικρίνει το νέο νόμο Διαφάνειας ΜΚΟ, λέγοντας ότι «κινδυνεύει να "υπονομεύσει" τα  δημοκρατικά ιδεώδη του Ισραήλ». «Ο νόμος, που ψηφίστηκε αργά τη Δευτέρα, επιβάλλει νέες απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων σχετικά με μη κερδοσκοπικές ομάδες που λαμβάνουν περισσότερο από το ήμισυ της χρηματοδότησης τους από ξένες κυβερνήσεις.»  
"Οι απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων που επιβάλλει ο νέος νόμος πάει πέρα από την εύλογη ανάγκη για διαφάνεια και φαίνεται να στοχεύουν στη συγκράτηση των δραστηριοτήτων αυτών των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που εργάζονται στο Ισραήλ," … διαβάζουμε σε μια δήλωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η γερμανική κυβέρνηση σχολίασε ότι «ανησυχεί για μονόπλευρη εστίαση της νομοθεσίας σχετικά με τη χρηματοδοτική στήριξη από κυβερνητικές δωρεές», και "ανησυχεί επίσης  καθώς και για την όλο και μεγαλύτερη πόλωση στη συζήτηση σχετικά με το έργο των μη κυβερνητικών οργανώσεων στο Ισραήλ."

Χμ, ... Φανταστείτε τώρα ... εάν οι ευρωπαίοι έχουν τόσο θάρρος για να επικρίνουν μια (κρυπτο)-πυρηνική δύναμη όπως το Ισραήλ … το πώς ακριβώς διευθετούν τα περί των Μ.Κ.Ο. τους "στο βαλκανικό προτεκτοράτο τους" !!!

Οπότε κύριε Μουζάλα σταμάτα τα μονόπρακτα του τύπου: «Δυστυχώς, τα λεφτά που δόθηκαν σε διεθνείς οργανισμούς, σε ΜΚΟ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.» γιατί γνωρίζεις πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι των Μ.Κ.Ο μέσω των ξένων (χμ,) ευεργετών ... που εν αγνοία του ελληνικού λαού αξίώνουν να εφαρμοσθούν τόσο περίεργες λύσεις τους στα προβλήματα της πατρίδας  ... και να χαρείς κύριε Μουζάλα, μη θεωρείς ολόκληρο τον ελληνικό λαό πρόβατα !


Η Ανησυχία των Μ.Κ.Ο. … μια ανησυχία  που περνά στην απέναντι όχθη του ατλαντικού ωκεανού.
 

Οι ΗΠΑ έχουν εκφράσει επίσης την ανησυχία τους σχετικά με αυτή την νομοθεσία των Μ.Κ.Ο.
Στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ John Kirby δήλωσε ότι η νέα νομοθεσία για τις Μ.Κ.Ο. θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα την «τρομοκρατία» επάνω στις δραστηριότητες των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Είπε επίσης ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει καταστήσει σαφές ότι "μια ελεύθερη και λειτουργική κοινωνία των πολιτών είναι απαραίτητη και οι κυβερνήσεις πρέπει να προστατεύουν τις ελευθερίες της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένης της διαφωνίας, του συνεταιρίζεσθαι και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα, όπου μπορεί να ακουσθούν όλες οι φωνές."

«Χμ, Μ.Κ.Ο. Δυστυχώς, δεν είναι μόνο ότι τα λεφτά που δόθηκαν σε ΜΚΟ και που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε … δεν είναι μόνο ο πρόεδρος της δημοκρατίας μας οι διάφοροι παπαμιμίκοι - οι δήμαρχοι μας και ολόκληρος σχεδόν ο ελληνικός πολίτικος κόσμος που «τρώνε» μέσα από αυτές ... αλλά να, μου φαίνεται ότι με το κόλπο των Μ.Κ.Ο. ελέγχεται πια  ... ολόκληρος ο πλανήτης !!!»
HEIL GAP (or mind the GAP)

No comments:

Post a Comment