Translate

Sunday, December 23, 2012

ΣΟΥΗΔΙΑ: Το Διεθνές κίνημα των γυναικών «FEMEN» και η Αιγύπτια αντί-σαρία ακτιβίστρια, Aliaa al-Mahdy « τα έβγαλαν όλα » για να διαμαρτυρηθούν για το σύνταγμα της Σαρία στην Αίγυπτο!




From HEIL GAP (or mind the GAP )



Η Αιγύπτια «striptivist» ( από τις λέξεις  : striptease activist ) Aliaa al-Mahdy …. επέλεξε την Σουηδία για την τελευταία φεμινιστική διαμαρτυρία της …. διαμαρτυρόμενη γυμνή έξω από την πρεσβεία της χώρας της στη Στοκχόλμη, παρά τις υπό το μηδέν θερμοκρασίες.




Οι Elmahdy οι οποίες ως μέλη του φεμινιστικού δίκτυο Femen έχουν  ξαναχρησιμοποιήσει το γυμνό ως την τακτική του σοκ, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το νέο αιγυπτιακό σύνταγμα που ψηφίστηκε το Σάββατο.

Κρατώντας ένα Κοράνι μπροστά από ιδιώτες, η Elmahdy ενώθηκε με δύο άλλες γυναίκες έξω από την πρεσβεία στην παραθαλάσσια λεωφόρο Strandvgen στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Στα στήθη των γυναικών μπορούσε να διαβάσει κάποιος "η Σαρία δεν είναι σύνταγμα" και αποκαλύψεις που συνδέονται με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Μοχάμεντ Μουρσί, ο οποίος εκπροσωπεί το κόμμα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.



Η γυμνή τακτική των «ανταρτών πόλεως» του Femen αρχικά ξεκίνησε στην Ουκρανία και από τότε έχει εξαπλωθεί …..

Στην Ιστοσελίδα της Femen υποστηρίζεται η δράση της al-Mahdy, δηλώνοντας σε κείμενο τους ότι « η τελευταία κατοικία θα του Morsi θα είναι ο Νείλος με κροκόδειλους … και όχι, οι πυραμίδες , αν άρχισει να πυροβολει εναντίον του ίδιου του λαού του ».
HEIL GAP (or mind the GAP )

No comments:

Post a Comment