Translate

Wednesday, December 19, 2012

Το χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια της μουσουλμανικής προσευχής φέρεται να συνδέεται με τις βλάβες του εγκεφάλου τους και … των ψυχικών διαταραχών τους !



Μοχάμεντ Μαχντί Akef, ηγέτης Μουσουλμανικής Αδελφότητας 


From HEIL GAP (or mind the GAP )

Τι έκπληξη και αυτή !
Προφανώς, οι πλέον ριζοσπάστες ισλαμιστές φαίνεται ότι μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό… τα τραύματα που προκαλούνται από τα επανωτά χτυπήματα του μετώπου τους στο πάτωμα αρκετές φορές κάθε ημέρα …. κατά την προσευχή … το οποίο και προκαλεί επιθετικότητα, κατάθλιψη, και μειώνει την ικανότητα του λόγου.

Parviz Khan, καταδικάστηκε για τρομοκρατία 

 
Οι Υποστηρικτές του κινήματος της Σαρία … της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Αιγύπτου (πρόεδρος της ο Μοχάμεντ Morsi ), που ανέρχονται σε εκατομμύρια στη Βόρεια αφρικανική αυτή χώρα ... εμφανίζουν ένα φυσικό χαρακτηριστικό ότι πολλά από τα μέλη της, καθώς και τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο ... μοιράζονται – αυτά τα αξιοσημείωτα καφέ χτυπήματα της προσευχής , ή πιο σωστά,  zebibah (η αραβική λέξη για τις σταφίδες), που εμείς στη Δύση θα μπορούσαμε να τα αναφέρουμε ως τις $&@#*-κηλίδες ή ότι άλλο γουστάρετε ).

Μοχάμεντ Γιουνούς, τούρκος ισλαμιστής ηγέτης 


Ayman al-Zawahiri, ηγέτης της Αλ Κάιντα 


Στους δε στους φορείς φορείς αυτών των κρανιακών μωλώπων που προκαλούνται ... από τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα του μέτωπό τους στο έδαφος …  aποδίδεται ....  ότι κατέχουν το σημάδι της αληθινής αφοσίωση στο Ισλάμ …

Rashad Bayoumi, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας .



Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδη της Μεγάλης Βρετανίας δημοσίευσε μια ακαδημαϊκή ερευνητική εργασία με τίτλο « Η επαναλαμβανόμενη ήπια κάκωση προκαλεί αθροιστική βλάβη στα κύτταρα του ιππόκαμπου " . 


Essam el-Erianvice, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας & Δικαιοσύνη (Αίγυπτος) 



"Μια αναδυόμενη υπόθεση στη μελέτη των νευροτραύματων είναι ότι η επαναλαμβανόμενη ήπια τραυματική εγκεφαλική βλάβη (rMTBI) μπορεί να προκαλέσει αθροιστική βλάβη στον εγκέφαλο, η οποία θα μπορούσε τελικά να οδηγήσουν στη απώλεια μνήμης και τη δυσλειτουργία της μάθησης."

Η ιατρική ιστοσελίδα MedScape.com αναφέρει τον ιατρικός όρος για επαναλαμβανόμενες ήπιο τραύμα στο κεφάλι, ως το σύνδρομο Επαναληπτικου τραυματισμου στο κεφάλι, που έχουν συγγράψει ο Δρ Ντέιβιντ Cifu, MD, και ο Δρ Sherwin  Ho, MD. 


Mohamma Re Naghdi, Basi διοικητής πολιτοφυλακής του Ιράν.


Οι γιατροί επεσήμανε ότι τα άτομα που πάσχουν με το σύνδρομο αυτό εμφανίζουν  
«Γνωστικές διαταραχές του ελέγχου στους τομείς της μνήμης, βραχυπρόθεσμη μνήμη οπτικοχωρικής επεξεργασίας, ονομασίας αντικειμένων, και σημασιολογική επεξεργασία."

 Ali Abd Al-Fattah, ένας μουσουλμάνος ηγέτης της μουσουλμανικής  αδελφότητας στην Αίγυπτο


Το Κέντρο για τον Έλεγχο των Ασθενειών των ΗΠΑ αναφέρεται σε απλή γλώσσα στις λειτουργικές αλλαγές των ΚΕΚ (κρανιακό-εγκεφαλικών-κακώσεων) εξηγώντας ότι μπορεί να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων αλλαγων που επηρεάζουν τη σκέψη, την αίσθηση, τη γλώσσα, ή τα συναισθήματα.
Όπως π.χ. στο συναίσθημαδηλαδή να προκαλέσουν : την κατάθλιψη, το άγχος, τις αλλαγές στην προσωπικότητα, την επιθετικότητα, αντικοινωνικές ενέργειες και άλλες διαταραχές του εγκεφάλου που γίνονται όλο και πιο σοβαρές με την πάροδο της ηλικίας.

Τι έκπληξη  !!!!!!!!
HEIL GAP (or mind the GAP )



No comments:

Post a Comment