Translate

Monday, March 7, 2016

Η Βρετανία αναπτύσσει στρατεύματα και πλοία στο αιγαίο μας.




From HEIL GAP (or mind the GAP)

Ενώ ο ελληνικός στρατός έχει αναλάβει τα "ιερά καθήκοντα" του κτίστη/σ5@τ0καθαριστή/μαγειρα και ορντινάτσας των λαθροεισβολέων … μα θα μου πείτε δεν θα έπρεπε να κάνει κάποια δουλεία για να δικαιολογήσει τα μεροκάματα ;;; αφού … εκ των πραγμάτων αποδεδείχθηκε ότι τα σύνορα της πατρίδας …  δεν τα φύλαγε !

Να λοιπόν η ευκαιρία … οι άγγλοι αποφασίζουν «να μπουκάρουν» στο αιγαίο και να … του  πάρουν την δουλεία !!!!! 


dailymail Η Μ. Βρετανία αναπτύσσει στρατεύματα και πλοία που θα περιπολούν τη θάλασσα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία για την αντιμετώπιση της κρίσης των μεταναστών, αλλά κύρια εργασία τους δεν θα είναι να σταματήσουν τους ανθρώπους που εισέρχονται στην Ευρώπη … αλλά να δίνουν πληροφορίες στους τούρκους !!!!!!!!!!

Η Βρετανία θα αναπτύξει σήμερα ένα πλοίο του βασιλικού ναυτικού που μεταφέρει πεζοναύτες και ένα ελικόπτερο Wildcat για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Φτάνοντας στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες σήμερα, ο Ντέιβιντ Κάμερον είπε ότι ήταν προς το συμφέρον της Βρετανίας να βοηθήσει τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης και αυτός ήταν ο λόγος που ανέπτυξε τα πλοία της.

Ο Υπουργός Άμυνας Michael Fallon δήλωσε ότι η Mounts Bay, (σε θηλυκό γένος αφού είναι πλοίο) ένα σκάφος του βασιλικού στόλου, (Royal Fleet Auxiliary) θα περιπολεί τα στενά της θαλάσσης ανάμεσα στην Τουρκία και τα ελληνικά νησιά, όπως η Λέσβος.



Το πλήρωμα θα είναι υπεύθυνο για τον θαλάσσιο εντοπισμό των λαθρεμπορικών πλοιαρίων με τους απελπισμένους μετανάστες και θα προειδοποιεί τις τουρκικές αρχές ώστε αυτές να αναχαιτίζουν τα πλοιάρια.

(τις τουρκικές αρχές Ορίστε … δεν έλεγα κάτι λάθος στον πρόλογο μου!)

Καθώς έφτανε στις συνομιλίες με τους ηγέτες της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο κ Κάμερον δήλωσε ότι η Βρετανία δεν αποτελεί μέρος της κάθε πολιτικής ασύλου της ΕΕ.
( Χμ, τι λέγαμε χθες εδώ ;;;; ) 

Είπε: "Λοιπόν δεν υπάρχει καμία προοπτική για την ένταξη της Βρετανίας σε μια διαδικασία κοινού ασύλου στην Ευρώπη."

«Θα έχουμε τη δική μας προσέγγιση του ασύλου, το δικό μας τρόπο να κάνουμε πράγματα, φυλάσσοντας τα σύνορά μας».

Μπλα, μπλα, μπλα,

Δύο τελωνειακά περιπολικά σκάφη θα αποσταλούν επίσης ως μέρος της διεθνούς αντίδρασης για να μειωθεί η ροή των μεταναστών από την Τουρκία.



Περίπου 1.800 μετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα σε μια μέρα τον περασμένο μήνα, συμβάλλοντας στο συνολικό ποσό των 116.000 μέχρι στιγμής φέτος.

Μπλα, μπλα, μπλα,

"Η κρίση της μετανάστευσης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη," δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον, χθες το βράδυ.

Μπλα, μπλα,

HEIL GAP (or mind the GAP)



No comments:

Post a Comment