Translate

Saturday, November 21, 2015

Οι ελληνικές αρχές θα προσφέρουν δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο πίσω στην Αθήνα σε όσους λαθρομετανάστες τους αρνήθηκαν την είσοδο τα Σκόπια.From HEIL GAP ( or mind the GAP)


Σύμφωνα με timesunion :
Ειδομένη, Ελλάδα (AP) - 
Περίπου 1.300 μετανάστες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην ελληνική πόλη της Ειδομένης διαμαρτυρήθηκαν κατά της αποφάσεως των σκοπιανών αρχών να διώξουν τους μετανάστες οι οποίοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Οι αρχές της πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας έλαβαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα την απόφαση να αποκλείσουν τους μετανάστες από τρίτες χώρες.

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές ήταν από το Μαρόκο, αλλά μερικοί ήταν και από την Αλγερία, την Τυνησία, τη Λιβύη, το Λίβανο, το Ιράν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Κονγκό. Ζήτησαν να τους επιτραπεί η είσοδος στην Ευρώπη, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Ελευθερία!" και" Εμείς δεν θα επιστρέψουμε. 
Ένας απροσδιόριστο αριθμός εξ αυτών, έχουν επίσης προχωρήσει σε απεργία πείνας.
Χμ ....

Ένα πανό, από τους Μαροκινούς, έγραφε "Λυπούμαστε Γαλλία, αλλά δεν είμαστε επικίνδυνα (sic) άτομα.  Χρειαζόμαστε ειρήνη και μια καλή ζωή."

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδα, Γιάννης Μουζάλας, επισκέφθηκε το Σάββατο την Ειδομένη όπου οι εν λόγω αρχές θα προσφέρουν δωρεάν ταξίδια με λεωφορείο προς την Αθήνα για όσους αρνήθηκαν την είσοδο τους στην χώρα τους οι σκοπιανοί, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με Έλληνες αξιωματούχους σχετικά με το θέμα αργότερα το Σάββατο.Το πανηγύρι έχει ήδη αρχίσει ….

Χιλιάδες, ή εκατομμύρια λαθρομετανάστες που στο μέλλον θα επιδιώκουν να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως πρόσφυγες και ως  θύματα πολέμου ή θύματα διακρίσεων …. θα καταλήγουν τελικά πίσω στην Ελλάδα …. με τα εισιτήρια πληρωμένα …..Χμ, όπως πάντα κερνά ο … έλληνας. 
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έχει κάθε λόγο να χαίρεται ….HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.1

Επειδή το απόγευμα διάβασα στο http://www.tovima.gr/society/article/?aid=756003
ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τόνισε πως «δύο που βρέθηκαν ότι πέρασαν από την Ελλάδα είναι πλήρως ταυτοποιημένοι με δακτυλικά αποτυπώματα που δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας».
Συνέχισε, λέγοντας ότι «επειδή δύο, δέκα, είκοσι πέρασαν από την Ελλάδα, συνδέουν γραμμικά τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία ….

Χμ, πολύ θα ήθελα να δει ένα παλαιότερο φιλμάκι από το BBC ( εγώ δεν μπορώ να το ανεβάσω γιατί το YouTube μου απαγόρευσε την πρόσβαση … χμ, ας το ανεβάσει ο φίλος μας ο 1greek

Ενα φιλμάκι που απαντά …. στον εν κύριο υπουργό των συριζανελ το πόσο καλά κάνουν καλά την δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι μας  !


Και όπου πέρα από τους αφρικανούς εγκληματίες πλαστογράφους της κυψέλης (που ίσως να είναι και έλληνες πλέον με αφρικανική καταγωγή)  …. και κατά τα αλλά είναι άγνωστοι στις ελληνικές αρχές …. με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα που παράγουν ... που όπως επεσήμαινε τοτε και ο δημοσιογράφος του BBC. μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν από μετανάστες ή πρόσφυγες αλλά και από τρομοκράτες …

Πιο κάτω θα δείτε το πόσο άνετα πέρασε με πλαστή ιταλική ταυτότητα τον έλεγχο πέντε ελλήνων αστυνομικών στο αεροδρόμιο ένας σύριος από την Λαττάκεια …. Ή τουλάχιστον έτσι αφηγείται στο ρεπορτάζ του BBC ... ο σύριος ... ένα μήνα πριν από το τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι

(Χμ, το BBC που ως  βρετανικός κρατικός οργανισμός δεν θα διάρρεε ποτέ τέτοιες ειδήσεις δίχως να τις έχει εξακριβώσει) ….Το θέμα μας μάλλον είναι το εάν οι πέντε έλληνες αστυνομικοί ήταν άσχετοι ή εάν έκαναν τα στραβά μάτια κατόπιν κυβερνητικών εντολών ;;;;

Muslim Gangs Sell Fake Passports To Muslim Refugees In Greece's Athens

 
https://www.youtube.com/watch?v=vbIuRqTtzO4

Υ.Γ.2
Όπως ακριβώς τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης που αποσιωπούσαν το γεγονός ότι ο Τσίπρας και η Τασία εκαναν επί μήνες τα  στραβά μάτια σε πάνω από μισό εκατομμύριο ισλαμιστές ….  χμ, τους οποίους … διακινούσαν προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη …( και μάλιστα στα κρυφά ... όπως νομίζαν ) …  ναι … στα κρυφά από τους ευρωπαϊκούς λαούς …. με την συνεργασία φυσικά των δεξιών και αριστερών δημοσιογράφων που έκαναν επί μήνες τους ανήξερους  ….
Διαβάστε εδώ τι έγραφα 24 Ιουλίου 2015 –

Ρεπορτάζ (που όταν το είχαν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι πέτρες) … τελικά μετά από ενάμισι σχεδόν μηνά ….βγήκε πια στα ελληνικά ΜΜΕ ….
Υ.Γ.3.


Όλα ήταν στο πρόγραμμα μιας ομάδας μεταμφιεσμένης ως αριστεράς αλλά υποστηριζόμενη από τα θεμέλια της συντηρητικης παραταξης, συμπεριλαμβανομένου του George Soros Foundation για την προώθηση της Ανοιχτής Κοινωνίας, του δισεκατομμυριούχου κυρίου George Soros 
HEIL GAP ( or mind the GAP)1 comment:

  1. οοουυυυυυυσσσσσσσττττττ κοπροσκυλα.

    ReplyDelete