Translate

Monday, September 30, 2013

Σαουδική Αραβία : 19-χρονη, θύμα ομαδικού βιασμού από συμμορία … τιμωρήθηκε με 200 κτυπήματα με μαστίγιο και 6 μήνες φυλάκιση .

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Το Ισλάμ, το Κοράνι , ο Μωάμεθ, ο Νόμος της Σαρία , η ισλαμική τρομοκρατία και η Τζιχάντ κατά των γυναικών .
Μια γυναίκα στην Σαουδική Αραβία πρέπει να συνοδεύεται από έναν άνδρα κηδεμόνα - συνήθως συγγενή - ανά πάσα στιγμή.
Το θύμα του βιασμού παραβίασε το νόμο αυτό .
Το 19-χρονο κορίτσι - θύμα ομαδικού βιασμού από συμμορία καταδικάστηκε σε 200 μαστιγώσεις και σε έξι μήνες φυλάκιση για το αδίκημα της άσεμνης συμπεριφοράς και επειδή μίλησε στον διεθνή Τύπο .
Η μουσουλμάνα γυναίκα που είχε αρχικά καταδικαστεί σε 90 μαστιγώσεις μετά την καταδίκη της παραβίασης των άκαμπτων κανόνων του ισλαμικού νόμου της Σαουδικής Αραβίας Σαρία σχετικά με το διαχωρισμό των φύλων .
Η απόφαση που εξέδωσε το Γενικό Δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας υπερδιπλασιάστηκε την ποινή της την περασμένη εβδομάδα .
Το δικαστήριο , επίσης, διπλασίασε σχεδόν τις ποινές φυλάκισης για τους επτά άνδρες που έχουν καταδικαστεί για το βιασμό της, σύμφωνα με Σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης.
Η απόφαση για την τιμωρία του θύματος προκάλεσε διεθνή κατακραυγή !

(εξαιρείται φυσικά η Ελλάδα καθώς πιθανολογείται … ότι θα ενσωματώσει την ποινή της μαστίγωσης των βιασθέντων ελληνίδων από τις ορδές του Ισλάμ … στο νέο μασόνο.... αντι-ρατσιστικό νομοσχέδιο )!!!                        


Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι η ετυμηγορία "δεν στέλνει μόνο μήνυμα προς τα θύματα της σεξουαλικής βίας ότι δεν θα πρέπει να απαγγείλουν κατηγορίες, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρει την προστασία και ατιμωρησία των δραστών."
Αν και δεν επέκρινε άμεσα το δικαστικό σώμα της Σαουδικής Αραβίας, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ,  Σον Μακόρμακ είπε, "Νομίζω ότι όταν κοιτάξεις το έγκλημα και το γεγονός ότι τιμωρείται το θύμα, πιστεύω ότι προκαλεί έκπληξη και κατάπληξη . Είναι στην αρμοδιότητα της κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να ρίξει μια ματιά στην ετυμηγορία και να την αλλάξει . "
Ωστόσο , το Σαουδαραβικό Υπουργείο Δικαιοσύνης με δήλωση του απάντησε ότι χαιρετίζει την εποικοδομητική κριτική, μακριά από τα συναισθήματα … όμως το Σαουδαραβικό δικαστήριο  διαμόρφωσε ήδη την απόφαση του !
Ο βιασμός έγινε το 2006 . Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Γενικό Δικαστήριο από το εφετείο το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο δικηγόρος της γυναίκας αμφισβήτησε την αρχική ετυμηγορία , λέγοντας ότι ήταν πολύ επιεικής για τους βιαστές και άδικη για το θύμα .
Ο δικηγόρος της γυναίκας , Abdul Rahman al - Lahem , είχε έλθει σε επαφή με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης .
Το δικαστήριο του απαγόρευσε την περαιτέρω υπεράσπιση της γυναίκας , κατάσχοντας την άδειά του και καλώντας τον σε μια πειθαρχική ακρόαση αργότερα αυτό το μήνα .
Το υπουργείο Δικαιοσύνης άφησε να εννοηθεί ότι η ποινή του θύματος αυξήθηκε λόγω του ότι είχε μιλήσει στον Τύπο . " Για όποιον έχει αντίρρηση για τις ετυμηγορίες που εκδίδονται , το σύστημα του επιτρέπει να ασκήσει έφεση χωρίς να καταφεύγει στα μέσα ενημέρωσης , " ανέφερε η δήλωση που έγινε στο επίσημο πρακτορείο Saudi Press . "

HEIL GAP ( or mind the GAP)
 

https://www.youtube.com/watch?v=CIJBesldo9c

1 comment:

 1. Μπορείτε να το σκεφτείτε … και διαφορετικά.
  Ένας μουσουλμάνος άνδρας μπορεί να κλέψει ένα καρβέλι ψωμί .. και να χάσει ένα χέρι …. ή , μπορεί να βιάσει μια γυναίκα ή να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι … και να μην χάσει τίποτα.

  Το ψωμί μπορεί να αντικατασταθεί ... αλλά αυτό που έκλεψε από τη γυναίκα ή το μικρό κορίτσι …. δεν μπορεί.

  Και ενώ οι μουσουλμάνοι, άνδρες ταπεινώνουν τις γυναίκες και ληστεύουν την αξιοπρέπειά τους … πολύ σύντομα οι ισλαμιστές εισβολείς … στην χώρα … θα νομιμοποιούνται (με τις ευλογιές του κλεπτοκρατικού τόξου) να ληστεύουν και την αθωότητά και την καθαρότητά από τα μικρά κορίτσια μας.

  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ReplyDelete