Translate

Sunday, November 17, 2013

Ashura λοιπόν … και αποφασίστε τελικά ποιος έχει δίκιο ...




From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Διαβάζα … το απόγευμα … ένα ρεπορτάζ της dailymail για το μακελειό στην μουσουλμανική εορτή της Ashura … χμ, της ιστοσελίδας mailonline που παρουσίαζε φωτογραφίες με όλους αυτούς τους ματωμένους μουσουλμάνους σιίτες …  (ακόμη και μικρά αγόρια) … που αυτό-μαστιγώνονται με αλυσοδεμένες λεπίδες για να πενθήσουν για το θάνατο του Χουσείν ιμπν Αλί, εγγονού του προφήτη Μωάμεθ (σημείωση) από την αιματοχυσία δεν ξεφεύγουν ακόμη και τα μωρά …
ΕΔΩ :

Σύμφωνα με την UK Daily Mail αλλά και wiki … το αίμα των ανδρών ρέει στους δρόμους ως μέρος μιας θρησκευτικής τελετής σε μουσουλμανικές χώρες σε όλο τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια σε ορισμένες μη μουσουλμανικές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.
Τα παιδιά λαμβάνουν επίσης μέρος στο τελετουργικό της αυτομαστίγωσης που πραγματοποιείται καθώς οι Σιίτες μουσουλμάνοι θρηνούν την σφαγή και το μαρτύριο του ιμάμη Χουσεΐν, του εγγονού του προφήτη Μωάμεθ.
Τον τιμούν όμως … με την ροή του αίματος τους …














Αυτή η ημέρα είναι γνωστή λόγω του πένθους για το μαρτύριο του Χουσείν ιμπν Αλί, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του και τους στενούς φίλους, στη μάχη της Καρμπάλα κατά το έτος 680 μ.Χ. … όπου στη συνέχεια τα νεκρά τους σώματα ακρωτηριάστηκαν από τους μουσουλμάνους που πίστευαν ότι ο Χουσείν ιμπν Αλί ήταν ανοιχτά ενάντια στους διδασκαλίες του Ισλάμ.

Χμ, τα σώματα τους ακρωτηριάστηκαν και ορισμένα από τα όργανα των νεκρών … κλπ, κλπ …

Κάτι πολύ οικείο για τους μουσουλμάνους …
Βέβαια εγώ τους γνωρίζω πολύ καλά διότι έζησα στις πατρίδες τους … ο έλλην επιθεωρητής κλουζώ όμως κάνει ότι δεν το ξέρει  … και προφανώς θεώρει ότι στηριζόμενος στις ψήφους των αλβανών βορειοηπειρωτών ψηφοφόρων … θα μπορέσει να με κατηγορήσει για ισλαμοφοβία …


«Όχι άνθρωπε μου δεν υπάρχει ουδεμία ισλαμοφοβία όταν προσπαθείς να σώσεις την ζωή σου από αυτούς τους αγρίους που θέλουν να σε σκοτώσουν για την πίστη σου .»

Χμ, στη συνέχεια … ψάχνοντας της ημερομηνίες της Ashura σε μια αμερικανική βάση δεδομένων αντιλήφτηκα ότι η γιορτή-αιματοχυσία «τιμήθηκε» και στην χωρά του …καναπέ στις 14 Νοεμβρίου!

Έψαξα … και επειδή δεν υπήρχε ουδεμία μνεία περί ashura-2013 στην Ελλάδα … (μα καλά … αφού ο Μπόμπολας ανέλαβε να κτίσει το τέμενος του βοτανικού είναι δυνατόν να βγάλει τέτοιες ειδήσεις και να δυσαρεστήσει τους μουσουλμάνους του ;) … 
Και τελικά ... το βρήκα ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ εδώ και μάλιστα ΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

                                    ΠΕΙΡΑΙΑΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013



ΕΔΩ:

Greece: A bloody day of Ashura at Piraeus Port
Athens, Greece ¦ 14 November 2013
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες από την Ασία συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για την ημέρα της Ashura στη βιομηχανική περιοχή του λιμένα Πειραιά στην Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2013.
Η ημέρα της Ασούρα τιμάται από σιίτες μουσουλμάνους ως ημέρα πένθους για το μαρτύριο του Χουσείν ιμπν Αλί, του εγγονού του προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ.
Κλαίνε και χτυπιούνται καθώς προετοιμάζονται άλογο του προφήτη για επιτάφιο του. Αυτή η αυτομαστίγωση είναι μέρος του τελετουργικού.
HEIL GAP ( or mind the GAP)

Υ.Γ. 1
Φυσικά ο ο έλλην κλουζώ … χα, χα, χα …  μάλλον δεν αντιλήφθηκε τίποτα από τα γεγονότα του λιμανιού του Πειραιά … ή μήπως οι μπάτσοι δεν έχουν ακόμη βενζίνη για τα μηχανάκια τους … ή μήπως όλοι  εμείς οι υπόλοιποι γίναμε επίσης άγριοι και … και ελέω παγκοσμιοποίησης μάθαμε να ανεχόμαστε τα πάντα στην κακομοίρα την πατρίδα μας … ( ανάθεμα μας )

Υ.Γ. 2
Δείτε μερικές φωτογραφίες ακόμη !




 

Υ.Γ. 3
Τώρα δείτε άλλη μια ... και αποφασίστε τελικά ποιος έχει δίκιο :




No comments:

Post a Comment