Translate

Thursday, April 17, 2014

H Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται πλέον η «επαναπροώθηση» των λαθρομεταναστών στην ανοιχτή θάλασσα.


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Όπως γίνεται σταδιακά αντιληπτό από όλο και περισσότερους ανθρώπους, η Ευρωπαϊκή Ένωση  φορώντας την μάσκα της καλοκαγαθίας ... καταφέρνει στον απόηχο της χρηματοπιστωτικής κρίσης να αρπάξει την κυριαρχία των κρατών και να επιβάλει την δύναμη της ... δίχως να ρίξει ούτε μια τουφεκιά!

Οι στόχοι είναι πλέον ξεκάθαροι:
Η αργή … σχεδόν ανεπαίσθητη αποδυνάμωση του κράτους-έθνους μέσω της αντικατάστασης μας από χαμηλόμισθους τριτοκοσμικούς και η κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών μας μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης του πληθυσμού .... με απώτερο στόχο την την συνολική εξάρτηση της χώρας από τις Βρυξέλλες.
Με ψήφους 528 ψήφους υπέρ, 46 κατά και 88 αποχές, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες, οι οποίοι έχουν ήδη προσυμφωνηθεί  ανεπίσημα μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την γνωστή οξεία έλλειψη διαφάνειας και το δημοκρατικό έλλειμμα που το διακρίνει νομιμοποιώντας έτσι τα νέα αιτήματα των αφεντικών τους .

Με βάση τους νέους κανονισμούς θα απαγορεύονται οι πρακτικές «επαναπροώθησης» των μεταναστών στην ανοικτή θάλασσα ... οι συνοριοφύλακες θα μπορούν μόνο να προειδοποιούν και να διατάσσουν ένα σκάφος να μην εισέλθει στα χωρικά ύδατα ενός κράτους μέλους.
Εάν θέλει …. δηλαδή να μην εισέρθει ... ( αυτό εννοείται !!! )
Διαφορετικά το δουλεμπορικό θα μπορεί να τους αγνοεί και να συνεχίζει την πορεία του φέρνοντας φρέσκους σκλάβους για εκμετάλλευση στους διάφορους Μπόμπολες και τις τόσες Μανωλάδες της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα βέβαια υπήρξε πάντα μια πύλη για τους μετανάστες που ψάχνουν για αυτό που υποτίθεται θα ήταν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.
Αλλά πολλοί από εκείνους που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα έχουν διαπιστώσει ότι …  απλά έχουν βρεθεί από τη μια κακή κατάσταση σε μια άλλη ….  εγκλωβισμένοι σε μια χώρα που μάχεται όχι μόνο μια οικονομική κρίση …. αλλά και που δεν της περισσεύει ούτε μια θέση εργασίας για ένα ξένο εφόσον η ανεργία των νέων της ξεπερνά πλέον το 60% …

Καλό επίσης θα ήταν να γνωρίζουμε ότι αμέσως μετά την δραστηριοποίηση της Frontex στην Ελλάδα άρχισε να παρατηρείται μια τεράστια αύξηση των μεταναστευτικών ροών μέσω θαλάσσης προς την Χώρα μας. 
Δυστυχώς ίσως επίσηςνα αγνοούμε ότι η Frontex τυπικά συνεργάζεται με το Δουβλίνο ΙΙ για την επιστροφή των λαθρομεταναστών από την Ευρώπη στην Ελλάδα (αδιαφορώντας για το αν η Ελλάδα μπορεί να τους επαναπατρίσει), άσχετα εάν τελευταία έγινε μια αναστολή αυτής της διαδικασίας … λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.

Χμ, « η Frontex που δαπανά 34 εκατομμύρια το χρόνο για τις διοικητικές της δαπάνες και τη γραφειοκρατία της οι οποίες αντιπροσωπεύουν το τεράστιο μέγεθος του 40 % του ισολογισμού της ...  και που η έδρα της βρίσκεται στη Βαρσοβία , " … δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Χίο και την Μυτιλήνη …..»

Με ψήφους 528 ψήφους υπέρ, 46 κατά και 88 αποχές, λοιπόν ... η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα, τους νέους κανόνες, με βάση τους οποίους διευκρινίζεται το πώς οι φύλακες των συνόρων που συμμετέχουν σε θαλάσσιες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού οργανισμού για τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων (Frontex) θα πρέπει να συμπεριφέρονται στους μετανάστες και πού θα πρέπει να τους αποβιβάζουν.
Το «επιχειρησιακό σχέδιο» της Frontex σχετικά με τις συντονισμένες επιχειρήσεις επιτήρησης των συνόρων θα περιλαμβάνει στο εξής διαδικασίες με στόχο να εντοπίζονται και να λαμβάνουν βοήθεια τα άτομα που χρήζουν διεθνούς προστασίας, τα θύματα εμπορίας ανθρώπων, οι ασυνόδευτοι ανήλικοι και άλλα ευάλωτα άτομα.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ :
Μόνο αφότου ταυτοποιηθούν οι μετανάστες, θα είναι δυνατό να ληφθούν καταναγκαστικά μέτρα.
Κατά την άποψη των ευρωβουλευτών, οι μετανάστες δεν θα πρέπει να υποχρεώνονται να επιστρέφουν στη χώρα καταγωγής τους ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα όπου θα μπορούσαν να υποστούν διώξεις, βασανιστήρια ή άλλες σοβαρές βλάβες.

«Επίτευγμα η συμφωνία για τις επιχειρήσεις της FRONTEX» όπως έλεγε και ο Βενιζέλος πριν μια ημέρα:  «ο Κανονισμός σέβεται την αρχή της μη επαναπροώθησης και εναρμονίζεται με τις προβλέψεις του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, όπως αυτός έχει ερμηνευθεί από το Δικαστήριο της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». «Εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον των κρατών» ….

Βέβαια ποιος νοιάζεται ;;
Οι δημοσιογράφοι δεν σκέπτονται … απλά αντιγράφουν ότι τους υπαγορεύει το πρακτορείο ειδήσεων
Στο 90% έφτασε η πληρότητα των ξενοδοχείων σήμερα.
Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τίποτα ….

Σε μια δημοκρατία όμως " η πολιτική των ηγετών είναι η πολιτική των ανθρώπων " .
Έτσι, κανείς δεν θα πρέπει να είναι σοκαρισμένος όταν τα εγγόνια μας θάψουν ένα μεγάλο μέρος αυτής της γενιάς ως προδότες του έθνους μας, της φυλής μας και της ελευθερίας !
Το πιο πιθανό ... διότι θα γνωρίζουν ότι αυτή η γενιά γαλουχήθηκε με το φόβο, την ανασφάλεια την προδοσία την απάτη και την αδιαφορία, αφήνοντας τη χώρα μας τόσο ευάλωτη ... ώστε να εισβάλουν ανεξέλεγκτα τα τόσα εκατομμύρια των ξένων.
HEIL GAP (or mind the GAP)

HEIL GAP (or mind the GAP)

1 comment:

  1. Aπό το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει, παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί από πολλούς. Γι΄ αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες Έλληνες πολίτες ζήτησαν ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα, να εμποδίσει την τέλεση ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας:

    Την ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και τη γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας του .

    Όπως ήδη καταλάβατε, οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.

    Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του.

    Δηλαδή στην γενοκτονία. Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).

    περισσότερα εδώ

    http://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/petition-αρχικο-κειμενο/

    ReplyDelete