Translate

Saturday, April 26, 2014

«Δεν είναι άξιοι να ακουμπήσουν τον πολιτισμό όσων πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία» δήλωσε ο Πάνος Γκαργκάνας, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ



From HEIL GAP (or mind the GAP)
Εδώ και χρόνια είναι κοινό μυστικό στην χώρα μας ότι μόλις δημιουργηθεί ένα πολιτικό κόμμα  οι πρώτοι που σπεύδουν να εγγραφούν ως μέλη του είναι …  οι ασφαλίτες.
Καθόλου μυστικό δεν είναι εμάς που ανεβαίναμε στις διαδηλώσεις ότι ….
Χμ, εκεί που όλα ήταν ειρηνικά και εσύ αισθανόσουν καλά που μπόρεσες να διαμαρτυρηθείς για το δίκιο σου …. να σου την … που ξεπετιόνταν η ανταρ-cia …. έριχνε 10 μολότοφ στον κόσμο και τα ΜΑΤ … και κατάφερνε όχι μόνο να διαλύσει μια διαμαρτυρία ίσως και χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών … αλλά τελικά έγινε ο μπαμπούλας που σιγά - σιγά απέτρεπε τον κόσμο να ξαναπατήσει το πόδι του σε διαδηλώσεις

Τι να κάνεις ;;;
Συμβαίνει μερικές φορές και σε ένα κόμμα … να υπάρξει συνωστισμός χαφιέδων !

Ενώ … λοιπόν ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Δήμο Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίνου,  εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων όσων εναντιώνονται στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα … ξέρεται ποιός … 5 Μαΐου 2010 …. 2 το μεσημέρι … με την @λητοπ@αρέ@ που έριχνε τις μολότοφ σαν στραγάλια δυο δρόμους κάτω από το σύνταγμα … και που βέβαια …  κανένας από δυο τις σταθμευμένες διμοιρίες των ματ δεν τον ενόχλησαν … τι να τον ενοχλήσουν αφού τους έδωσε την ευκαιρία να επιτεθούν στις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου … τόσο αριστερών όσο και δεξιών ή Ελλήνων χωρίς κόμμα … που διαδηλώναμε  μπροστά από την βουλή κατά του μνημονίου

Αργότερα … κατά το απόγευμα …. 
Χμ, μάθαμε για τον εμπρησμό της marfin .…


Ετσι ... σήμερα θα προβάλουμε μερικά video και εικόνες ώστε να γνωρίσουμε …  το μεγαλείο του Ισλάμ ... όλοι εμείς « οι μη άξιοι να ακουμπήσουμε τον πολιτισμό όσων πιστεύουν στην μουσουλμανική θρησκεία » …

ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους τους πολιτισμένους ανθρώπους :

Θα δείτε πολύ άγριες εικόνες.

Εάν είστε ανήλικος ή διανοητικά ασταθής, τότε σας παρακαλώ πολύ να μην παρακολουθήσετε τα video μου ούτε και να δείτε ουδεμία από τις εικόνες.

Κτηνώδη και αηδιαστικό βίντεο που δείχνει την εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό αρκετών Συρίων αμάχων στη Νταράα

Αυτή η βάρβαρη εκτέλεση έλαβε χώρα την 3η Ιανουάριου του 2014 στην επαρχία Νταράα . 
Οι εκτελεστές από την εξτρεμιστική και τρομοκρατικές ισλαμιστική ομάδα Jabhat al - Nusra , που είναι γνω για τα εγκλήματα της στη Συρία
Η ιδεολογία της Jabhat al - Nusra κυριαρχείται από θρησκευτική νοοτροπία.
Αυτή η ομάδα οπως περιγράφεται: Απαρτίζεται από σουνίτες ισλαμιστές μουτζαχεντίν .   
Στόχος τους είναι να ανατρέψουν την κυβέρνηση Άσαντ και να δημιουργήσουν ένα παν-ισλαμικό κράτος στο πλαίσιο της Σαρία (ο ηθικός κώδικας και θρησκευτικός νόμος του Ισλάμ) και έχουν  ως απώτερο στόχο να επαναφέρουν το Χαλιφάτο σε Ασία και Ευρώπη .

Αυτό το βίντεο δείχνει και πάλι πόσο βάναυσοι είναι αυτοί οι ισλαμιστές τρομοκράτες : πολλά άτομα κινηματογραφούν τον αποκεφαλισμό , ενώ ο εκτελεστής είναι περήφανος δείχνοντάς τους τι κάνει.
Είναι αηδιαστικό να γνωρίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να αποκτήσουν εξουσία επάνω μας αποκαλώντας μάλιστα … και ναζιστή όποιον δεν τους ανέχεται και δεν επιτρέπει να καταντήσει και η πατρίδα του έτσι.

Το επόμενο βίντεο δείχνει τουλάχιστον δύο αποκεφαλισμένους άνδρες στην επαρχία Αλέπο. (Aleppo)

Η ευθύνη για τα εγκλήματα αυτά βαρύνει τους ισλαμιστές του τάγματος «Shuhada al-Jabal», που διέπραξαν αυτό το έγκλημα στις 10 Φεβρουαρίου 2014.

Φωτογραφίες από την Εποχή του Χαλκού … οι άγριοι προστατευόμενοι των ΗΠΑ και της ανταρ-cia δεν έχουν θέση στις δυτικές χώρες.


Η παραπάνω τρομακτική φωτογραφία τραβήχτηκε στην πόλη της Azaz (επαρχία Aleppo). Υπεύθυνος για αυτό το έγκλημα είναι η τρομοκρατική ομάδα "Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και η Λεβάντε" (ISIL), που περήφανα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο Twitter.

Μετά την ανάληψη του ελέγχου του Εθνικόυ Νοσοκομείου Jassim, πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκτελέσεις και αποκεφαλισμοί από τρομοκράτες διαφόρων ισλαμιστικων ομάδων. Υπεύθυνοι για τα εγκλήματα αυτά είναι "Liwa al-Morabeteen", Jabhat al-Nusra και μια υποδιαίρεση του FSA ονομάζεται Ταξιαρχία "Ababil, 2η μεραρχια Horan."




Η επόμενη φωτογραφία τραβήχτηκε στην επαρχία Αλέπο στην πόλη της Azaz. Σύμφωνα με μια έκθεση   (Fars News Agency) , δείχνει τσετσένους τρομοκράτες από ISIL μετά την κατάκτηση της πόλης από άλλους αγωνιστές της αντιπολίτευσης.


Οι τρομοκράτες του "Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και Λεβάντε"   (ISIL) και το "Liwa al-Aaykab al-Islami" επιτέθηκαν και κατέλαβαν ένα μικρό σημείο ελέγχου που ονομάζεται "Hajez al-Tanahej", το οποίο βρίσκεται στην ανατολική περιοχή της επαρχίας Χάμα. Μετά την αιχμαλωσία αρκετών στρατιωτών … Χμ, αποκεφάλισαν μερικούς.





Σε ένα νέο έγκλημα που διεπράχθη από τους τζιχαντιστες των ενόπλων ομάδων μουσουλμάνων τρομοκρατών στη Συρία, 7 στρατιώτες συνελήφθησαν και αποκεφαλίστηκαν από την ισλαμιστικη «Jound al-Aqsa» την Τετάρτη 16 Απριλίου στην πόλη της Banesh στην Ιντλίμπ, στην ανατολική χώρα, όπως ανέφερε η συριακή ιστοσελίδα Hadath News.

Η τρομοκρατική ομάδα με τα αυτοκίνητα της έσυρε τα αποκεφαλισμένα σώματα των στρατιωτών στους δρόμους.
Επίσης οι τρομοκράτες χτυπούσαν τα πτώματα με τα αιχμηρά αντικείμενα για να νοθεύσουν τα χαρακτηριστικά τους.

 



HEIL GAP (or mind the GAP) 

1 comment:

  1. Τα ζώα είναι δικαιολογημένα διότι δεν έχουν συνείδηση. Ο χαρακτηρισμός ενός Ισλαμιστή ως γουρούνι αποτελεί φόρο τιμής για αυτόν και εξευτελισμού για το γουρούνι.
    Το μίσος συσσωρεύεται και σύντομα θα εκδηλωθεί ανελέητα.
    Θεωρώ ως ιερό καθήκον κάθε ανθρώπου να εξοντώσει αυτά τα υπο-γούρουνα.
    Δεν πρέπει να εκπλήσσει η υποστήριξή τους από την Δύση. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει ή αλλιώς, ο κάθε ένας με τον όμοιόν του.


    ReplyDelete