Translate

Saturday, December 7, 2013

Η Τουρκία και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν να υπογράψουν την πολύ-αναμενόμενη συμφωνία επανεισδοχής των λαθρομεταναστών … ως αντάλλαγμα για την έναρξη των συζητήσεων για την άρση των θεωρήσεων διαβατήριου (visa) για τους Τούρκους πολίτες.



From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ως αποτέλεσμα μακροχρόνιων διαπραγματεύσεων , η Τουρκία συμφώνησε να δεχθεί τους μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στα εδάφη της ΕΕ μέσω της Τουρκίας , αλλά έχει το δικαίωμα να το αναστείλει σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της ΕΕ με τη διαδικασία απελευθέρωσης των ελέγχων διαβατηρίων των τούρκων που θέλουν να εισέλθουν στην Ευρώπη.

Ήμουν εκείνος που το είχα γράψει πριν σχεδόν ένα χρόνο …
Οι Γερμανοί παζαρεύουν με την Τουρκία … για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
ότι η άρση της visa ήταν το δέλεαρ της frau Μέρκελ ( κατά την περσινή της επίσκεψη στην Τουρκία) ως αντάλλαγμα για την επανα-προώθηση των λαθρομεταναστώνένα άρθρο όπου επεσήμαινα ότι η συμφωνία αυτή δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μια νίκη του σαμαρά αλλά … προϊόν των γερμανο-τουρκικών συνομιλιών .
( Βέβαια οφείλω να σας πω ότι εκτός από το heilgapormindthegapblog ή το heilgapblog το άρθρο μου το είχαν ανεβάσει και φιλικά blogs όπως το netnewsgr.gr του fibrus, το pnemorem1.blogspot… το κλεισμένο πλέον παλιό θρυλικό 1greek.wordpress … ο φίλος μου ο αόρατος από τα  aorata.gegonota … και η κυρία Σουφλή των attikanea.blogspot )


Έτσι λοιπόν, εάν η διαδικασία συνεχιστεί ομαλά μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις 16 Δεκεμβρίου στην Άγκυρα, "σε τρία χρόνια οι τούρκοι πολίτες θα είναι σε θέση να εισέλθουν στην Ευρώπη χωρίς βίζα" .

Το τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα ;;;;
Αφήστε με εμένα και ρωτήστε τους λιβανιστές των γνωστών εκδόσεων !
Χμ, … όλο και κάποια νέα συνομωσία κατά της ζωής του Κωστάκη Καραμανλή θα σκαρφιστούν οι συνομοσιολόγοι των επικαίρων, ώστε να ξεχάσουμε το ότι ο πρώην πρωθυπουργός υπέγραψε εν λευκώ την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. δίχως να θέσει ο αθεόφοβος τον παραμικρό όρο !!!!
Γιατί εάν σας εξηγήσω ότι αυτό σημαίνει νέα τουρκοκρατία …τότε ...
Χμ …

Οι Τούρκοι λοιπόν πήραν αυτό που επιθυμούσαν:
80 εκατομμύρια Τούρκοι μουσουλμάνοι πρόκειται να ταξιδεύουν δίχως βίζα στην Ευρώπη.
Για χρόνια η Τουρκία εκβιάζει την Ευρώπη επιτρέποντας σκόπιμα στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική να ταξιδεύουν μέσω της χώρας τους προς την Ευρώπη.
Οι Τούρκοι είπαν ότι δεν θα έκαναν τίποτα γι 'αυτό έως ότου η ΕΕ τους έδιδε την δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Ε.Ε. χωρίς βίζα.
Αν οι ηγέτες τόσο οι ιδικές μας όσο και της Ε.Ε. είχαν «Testicles» ... πως το λένε ; … «cojones , αυτός ο επαίσχυντος εκβιασμός θα σήμαινε τον άμεσο τερματισμό της κάθε αίτηση της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ.
Αντ 'αυτού, ενέδωσαν στον τουρκικό εκβιασμό.

Η διαδικασία επανεισδοχής … σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλουθα φέρει ένα πρόσθετο βάρος στους ώμους της Τουρκίας, αλλά στις Βρυξέλλες συμφώνησαν να προβούν σε οικονομική βοήθεια προς την Τουρκία για το σκοπό αυτό.
Η Τουρκία θα κάνει μονομερώς δήλωση ότι η υπογραφή της δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζει την Δημοκρατία της Κύπρου.

Καραμανλής … λοιπόν !!!!
Όνομα εγγύηση για την προστασία της Κύπρου :
«Η Κύπρος κείται μακράν» … ο ψευδο-εθνάρχης.
Ποια Κύπρος; Που θα ψάχνουμε για την Κύπρο;  «Μπάτε» τώρα στην Ε.Ε. βρέ κουμπάροι … το παχουλό ανιψάκι*
( *γεια σου μεγάλε Τζιμάκο Πανούση).

Εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις της στα ταξίδια χωρίς βίζα των Τούρκων πολιτών προς τις χώρες της ΕΕ , η συμφωνία θεωρείται επίσης ότι θα έχει θετική επίδραση στην ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας .
Σαν ένα πρώτο σημάδι , ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν έχει παρακολουθήσει οποιαδήποτε συνεδριάσεις της ΕΕ για τρία χρόνια , αναμένεται να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες τον Ιανουάριο , τρία χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η απόφαση για την υπογραφή της συμφωνίας επανεισδοχής ανακοινώθηκε στις Βρυξέλλες στις 4 Δεκεμβρίου όταν ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu πραγματοποίησε συναντήσεις με τη Σουηδή Cecilia Malstöm και τον Τσέχο Stefan Füle , Ευρωπαίους επιτρόπους για τις εσωτερικές υποθέσεις και τη διεύρυνση, αντίστοιχα .
Και μια που μιλήσαμε για την προδοσία της Κύπρου … μάλλον για την επαναλαμβανόμενη προδοσία της Κύπρου ... ας χαιρετήσουμε και τους θαυμαστές των χουντικών της επταετίας
Χμ, … sorry ( χμ, πιπέρι στο στόμα )   τους θαυμαστές της "εθνικής κυβέρνησης" :
www.phorum.gr/viewtopic.php?t=252381&p
- που δόξασαν την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας το Δεκέμβριο 1967.
- που επεφήμησαν τον Ιωαννίδη ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στο τουρκικό έθνος εξασφαλίζοντάς του ανεμπόδιστη απόβαση των Τούρκων στη Βόρεια Κύπρο και τη δημιουργία ισχυρού προγεφυρώματος (20 Ιουλίου 1974).

Γεια σας Ταγματασφαλίτες Xωροφύλακες και Χίτες



                                Αστυνομικοί τραβούν από τα μαλλιά νέο για δημόσιο ξύλο και κούρεμα


Αύρα του στρατού με χωροφύλακες, ΛΟΚαντζήδες και παρακρατικούς με πολιτικά έξω από το Σύνταγμα


Ο Δ. Κομνηνός που δολοφονήθηκε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 73 από φωτογραφία του στο Νεκροτομείο .

















Όσο για κάποιο βουλευτή τους που παραπονέθηκε για τις μεθόδους της αστυνομίας που  μπαίνει  απρόσκλητη για έρευνα (sic) πρωί-πρωί στα σπίτια των χρυσαυγιτων … χαρακτηρίζοντας τις μεθόδους αυτές "χουντικές"

Ειλικρινά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είπε ο άνθρωπος;

Μα καλά δεν γνωρίζει ότι το κόμμα του υποστηρίζει την χούντα της 21 Απριλίου ;;;;
Χμ, μάλιστα ακόμη και μέσα στην βουλή … θεωρώντας ότι η δημοκρατία επανήλθε το 1967 και όχι το 1974 .

Εκτός βέβαια και εάν κατά το σκεπτικό των φιλόδοξων δικτατόρων είναι :
Χμ, οι πρωινές συλλήψεις είναι καλές « μόνο  εάν ο συλλαμβανόμενος είναι ο κάποιος άλλος » … π.χ. είναι ο δημοκράτης, είναι ο κομμουνιστής, είναι ο αναρχικός … 
Αλλά εάν πρόκειται για εμάς τότε είναι κακές γιατί εμείς πονάμε !!!!!!
HEIL GAP ( or mind the GAP )


3 comments:

  1. Καλά το είπε Χούντα είναι αλλά όχι εθνική, το αντίθετο αντι-εθνική.
    Εδω κομμουνιστές μιλάνε γισ δημοκρατίες που καμια σχέση δεν έχει ο κομμουνισμός με την δημοκρατια.
    μην μπερδεύεσαι αλλο Ιωαννίδης και άλλο Παπαδόπουλος.

    Διαλέξε εσυ πια χούντα θα ήθελες να είχαμε την χούντα της 21 Απριλίου ή την τωρινή;

    http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7343.html

    ReplyDelete

  2. Χμ, … πλακά κάνω όταν γράφω :
    «Χμ, … sorry ( χμ, πιπέρι στο στόμα ) … τους θαυμαστές της "εθνικής κυβέρνησης"»

    Ποια εθνική ;;; Μα σίγουρα η χούντα ήταν αντεθνική !

    Όσο για το δεύτερο …. Δεν διαλέγω ουδεμία χούντα διότι δεν γουστάρω ουδεμία χούντα !
    HEIL GAP ( or mind the GAP

    ReplyDelete
  3. Και οι δύο χούντες είναι: δικτατορία των συνταγματαρχών και κυνοβουλευτική δικτατορία.
    Ειναι διαφορετικές πως να το κάνουμε και αυτό βλέπει και ο κόσμος αφού τα συγκρίνει και διαλεγει το λιγότερο χειρότερο μίας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εκφράσει την βούληση του.

    Να συμφωνήσω για το "εθνική" εφόσον έθνος είναι ο λαός και οχι αυτό που λέει ο δικτάτορας εθνικό θα ήταν το πολίτευμα μόνο αν είχαμε πραγματική δημοκρατία.

    ReplyDelete