Translate

Saturday, September 28, 2013

ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Καλημέρα στην κυρία Πόπη μας…



From HEIL GAP (or mind the GAP)

Καλημέρα στην κυρία Πόπη μας…



Η ΥΠΝΗΛΙΑ

Χμ …. Μήπως οι σημερινές συλλήψεις των ΧΑ …. εξηγούν … τον λόγο του προχθεσινού  ψεκασμού μας ;;;;;;;;;;;;; 

Κάποτε είχα γράψει στην «εγκληματικότητα.gr» … μα γιατί δεν κάνουμε ουρές έξω από τα εφημερεύοντα δημόσια νοσοκομεία …. ζητώντας να εξεταστούμε για τις ζαλάδες και την υπνηλία που μας φέρνουν οι ψεκασμοί των λακέδων των τοκογλύφων ….

Σήμερα όμως είμαι σοφότερος ….

Μα πως είναι δυνατόν να περιμένω κάτι τέτοιο από τους … Έλληνες ….




Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Σίγουρα δεν γουστάρω τους ναζί … αλλά δεν γουστάρω επίσης ... ότι … ουδείς εκ του συνταγματικού τους τόξου  δεν έκανε ουδεμία μνεία «περί βουλευτικής ασυλίας» …
Ως φαίνεται … αυτή η βουλευτική ασυλία … θα ισχύει μόνο για το «κλεφτο-συνταγματικό τόξο» … ή … θα τους ξέφυγε βρε αδελφέ πως το λένε ;;;  να μάλλον με τόσα που έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί οι κακόμοιροι υπηρέτες των τραπεζιτών   θα την λησμονήσαν την καημενούλα !



Χμ, και ενώ εμείς …. χα, χα, χα …. «οι καλόμοιροι» … το μυαλουδακι μας το έχουμε στην ΧΑ … και στις συλλήψεις … Χμ, να σου ο Μπόμπολας που αποκτά την κρατική μας περιουσία !

Ένα μεταλλείο έναντι ενός άρθρου + 5 ρεπορτάζ κατά των ναζί ….

Καλό το deal !!!!

Αλήθεια δεν συμφωνείται και εσείς κυρία Πόπη μας ;




ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Βέβαια ότι κάτι άλλο μαγειρεύεται ;;;;;;;;;;;;;; 

Χα, χα, χα …

Ποτέ δεν θα περίμενα όμως … να μου το αποκαλύψει το κλεφτο-συνταγματικό τόξο τους .

Είναι προφανές ότι η χώρα έχει καταρρεύσει ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝ !!!!

Στόχος των υποτακτικών των τοκογλύφων ισως είναι τώρα … να βάλουν στο χέρι τους ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς: « Θα αξιοποιήσουν»… Χα, χα, χα …. ( άκου εκεί θα αξιοποιήσουν … μα επιτέλους τι γραφείς βρε HEIL GAP ;;;; ) … τα Ταμεία των αθώων Ελλήνων δίχως ουδεμία κατηγορία ή δίκη …

Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την πολιτική κατάπτωση ώστε να κατασχέσει χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Λαγός τους σήμερα ;;; 
Όχι, όχι δεν είναι ο παροπλισμένος πλέον κύριος καρατζαφερης αλλά … ο  φέρελπις  κύριος τσιπρας .

Πιστεύω να παρακολουθήσατε το αίτημα του για νέο κούρεμα … αλλά PSI

προς τον κύριο Γεργκ Άσμουσεν της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας …

Αν δεν το γνωρίζετε … Ε τότε ψάξτε το .  




C-L-OPYRIGHT

Αντιγράφω ένα πρόσφατο κείμενο του Michael Snyder

Λοιπόν, στην Πολωνία, απλά συνέβη ...

Σύμφωνα με το Reuters , τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά ταμεία δέχθηκαν επιδρομή, προκειμένου να μειωθεί το μέγεθος του δημόσιου χρέους ...

Η Πολωνία δήλωσε την Τετάρτη ότι θα μεταβιβάσει στο κράτος πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται από ιδιωτικά συνταξιοδοτικά ταμεία, μειώνοντας κατά πολλά δισεκατομμυρίων ευρώ το δημόσιο χρέος, της Πολωνίας αλλά θέτοντας σε αμφιβολία το μέλλον των ταμείων, πολλά από αυτά ξένης ιδιοκτησίας. 

Ισλανδία : 

Για χρόνια, η Ισλανδία έχει επικροτηθεί για το πώς χειρίστηκε την τελευταία οικονομική κρίση. Αλλά τώρα είναι που πρότεινε ότι η «γενική εγγύηση» που σήμερα ισχύει για όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα πρέπει να μειωθεί σε € 100.000 . Αυτό θα ανοίξει την πόρτα για το "κούρεμα" που πρέπει να εφαρμόζονται στα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών πάνω από αυτό το ποσό; ... 




Ευρώπη :

Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών έχουν ήδη συμφώνησαν σε ένα σχέδιο που θα κάνει τα "bail-ins" …. μια «τυπική» διαδικασία για τη διάσωση των "too big to fail" τραπεζών στο μέλλον ... ( των τόσο μεγάλων ώστε να καταρρεύσουν).

Το παρακάτω είναι το πώς CNN περιέγραψε αυτό το σχέδιο : ( αν δεν το θυμάστε )

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν την Πέμπτη ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση των μελλοντικών διασώσεων τραπεζών, αναγκάζοντας τους ομολογιούχους και μετόχους να επωμιστούν το βάρος για διασώσεις των τραπεζών.

Σήμερα, (την επόμενη ημέρα μετά τις γερμανικές εκλογές), όπως πολλοί ανέμεναν το ντόμινο τελικά αρχίζει να ταλαντεύεται η Monte Paschi, η παλαιοτέρα και σύμφωνα με πολλούς, η πιο αφερέγγυα τράπεζα της Ιταλίας ξεκίνησε αθόρυβα ένα κούρεμα των ομολογιούχων μετά την δήλωση ότι ανέστειλε τις πληρωμές τόκων για τρεις  Υβριδικους τίτλους (http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_security&prev=/search%3Fq%3Dhybrid%2Bnotes%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D0hF%26rls%3Dorg.mozilla:el:official)

ακολουθώντας τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών αρχών σύμφωνα με τις οποίες οι ομολογιούχοι θα πρέπει να συμβάλουν στην αναδιάρθρωση και την διάσωση των τραπεζών.

Θυμηθείτε τι είπε ο Diesel-BOOM είπε για την Κύπρο : ότι είναι ένα πρότυπο;

Δεν αστειευόταν.




BOOM


Γιατί συμβαίνει τώρα;

Απλό:

Γιατί η Μέρκελ … επανεξελέγη !!!!

HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ :::::

Τρεις ημέρες μόνο μετά από την εκλογική του νίκη το κόμμα της κυρίας Μέρκελ αθετεί τις υποσχέσεις της προεκλογικής του εκστρατείας "ότι δεν θα αυξήσει τους φόρους"   

Το μήνυμα είχε αποδέκτες …χα, χα, χα …. από όλες τις πλευρές.

Διέρρευσε ότι ο Hermann Grohe, ο Γενικός Γραμματέας  της Χριστιανοδημοκρατική Ένωσης της Γερμανίας (Γερμανικά: Christlich Demokratische Union Deutschlands, δηλαδή το CDU ) είπε σε άλλα μέλη του κόμματός του, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας, ότι στις διαπραγματεύσεις με τους Σοσιαλδημοκράτες του SPD και τους Πρασίνους για τον σχηματισμό ενός συνασπισμού, θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία για την αύξηση του ανώτατου συντελεστή φόρου εισοδήματος από το σημερινό 45% στο 47% ή ακόμη και 49%.

Χα, χα, χα ...Βασικά δεν θεωρώ ότι είναι κορόιδα … όλοι αυτοί που πιστεύουν ... περι μείωσης φόρων και τις λοιπές μπουρδολογίες της κατοχικής κυβέρνησης των τοκογλύφων!

Όχι , όχι … ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!







 

No comments:

Post a Comment