Translate

Sunday, April 28, 2013

Ένας Ισλαμο-φασίστας μέλος του FSA … ψήνει στη σχάρα το κεφάλι Σύριου αξιωματικού ….

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Για πάνω από ένα χρόνο τώρα, τα ΜΜΕ προσπαθούν να απεικονίσουν τον Assad ως τον βάναυσο ηγέτη ο οποίος θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά του ίδιου του λαού του, δημιουργώντας ετσι την ψευδαίσθηση …. μιας τρομερή ανάγκης ... για εισβολή στην Συρίας.
Ωστόσο, η συριακή κυβέρνηση έχει αρνηθεί επανειλημμένα τις κατηγορίες, και το Δεκέμβριο του έγραψε στον ΟΗΕ προειδοποιώντας τον ότι πιστεύει ότι οι ΗΠΑ μπορεί να προσπαθήσουν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες  εναντίον της, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιεί τέτοια όπλα εναντίον των λεγόμενων «ανταρτών», καθώς και κατά αθώων πολιτών .
Τον περασμένο μήνα, προέκυψαν στοιχεία που υποδηλώνουν οτι οι αντάρτες του FSA είχαν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα … τόσο κατά των συριακών στρατευμάτων οσο και των αμάχων !
Chemical Weapons Attack On Aleppo by Rebels Syria



Τον περασμένο μήνα, ένα άλλο φρικιαστικό βίντεο άρχισε να κάνει τον  γύρο του διαδικτύου που δείχνει τον αποκεφαλισμό ενός πολιτικού από ένα μέλος των ανταρτών του χρηματοδοτούμενου από τις ΗΠΑ Ελεύθερου Συριακού Στρατού του FSA και μια ακόμη πιο αποτρόπαια εικόνα που βγήκε στην επιφάνεια νωρίτερα αυτό το μήνα ... η οποία δείχνει ένα αντάρτη του FSA να ψήνει στη σχάρα το αποκεφαλισμένο  κεφάλι του θύματος του . (ενός αιχμάλωτου πολέμου που έριχνε ανθρωπιστική βοήθεια με ελικόπτερο ).


Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, ένα ελικόπτερο του Συριακού στρατού που μετάφερε τρόφιμα σε χωριά και μονάδες του στρατού ... δέχθηκε επίθεση από τα υποθαλπόμενα υπό του ΝΑΤΟ Ισλαμο-φασιστικά στοιχεία της Αλ Κάιντα …. τους τρομοκράτες του FSA … οι οποίοι με τα σύγχρονα οπλικά συστήματα (που λαμβάνουν κρυφά και φανερά από τους χορηγούς τους) έριξαν το ελικόπτερο. 
Οι τρομοκράτες έσπευσαν στον τόπο του πεσμένου ελικόπτερου … αποκεφάλισαν τους πιλότους στη συνέχεια έψησαν τα κεφάλια τους στην θράκα .

Το video απο το facebook του FSA το ανεβάζω στο heilgapblogspot.com

Όμως, παρά αυτές τις καλά τεκμηριωμένες αγριότητες που αναφέρθηκαν … οι ΗΠΑ έστειλαν βοήθεια προς τις συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, δίνοντας τους ως “υποστήριξη” περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια , συμπεριλαμβανομένης της παροχής τροφίμων και ιατρικής υποστήριξης , με μερικά από τα κεφάλαια να διοχετεύονται απευθείας σε ένοπλες επαναστατικές ομάδες.



Με δεδομένες τις βαρβαρότητες που διαπράχθηκαν από την συνδεδεμένη με την Αλ-Κάιντα και  υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ ομάδα της συριακής αντιπολίτευσης “FSA”, είναι ανησυχητικό το ότι οι ΗΠΑ όσο και οι ευρω-φ@σίστες της ΕΕ να εξακολουθούν να τους συντηρούν οικονομικά και να τους εξοπλίζουν ενώ αρνούνται να αναγνωρίσουν τα διάφορα εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από τους ίδιους τους αντάρτες!

Κατά ειρωνικό τρόπο όμως οι ειδήσεις από τα κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια της Συρίας απαγορεύονται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις λοιπές χώρες, με απόφαση της ΕΕ και του Αραβικού Συνδέσμου, προκειμένου να καλύπτονται τέτοια εγκλήματα των επιδοτούμενων Ισλαμοφασιστών … αλλά και να προωθούν την δική τους γραμμή ειδήσεων.

Αυτά τα ΖΟΓΚ συμπεριλαμβανομένων των χρηματοδοτών τους και των υποστηρικτών τους της  ΔΗΜ@Ρ ... ή τον @βρ@μόπουλο (που ήθελε να τους στείλουμε και στρατιωτική υποστήριξη από την Ελλάδα) και τα λοιπά νεοταξικά λουλούδια δεν είναι ανθρώπινα όντα.
Αυτοί είναι τα πραγματικά ζόμπι !
HEIL GAP (or mind the GAP)
Υ.Γ.
Δεν υπάρχει  αμφιβολία ….ότι και μέρος από το «χαράτσι» της ΔΕΗ προωθείται προς αυτούς τους κανιβάλους του Ισλάμ … ( ... με τα χρήματα των συμβατικών υποχρεώσεων μας προς το ΝΑΤΟ … ) 



1 comment:

  1. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
    Do you have any suggestions oon how to get
    isted iin Yahoo News? I've been trying for a while but I never seeem to gett there!
    Many thanks

    Look into my weblog Chemist Direct Healthcare Products

    ReplyDelete