Translate

Thursday, March 14, 2013

Ζόρια για τον Σπυράκο

Ζόρια για τον Σπυράκο

Ρε το φωνάζω μήνες... στο κοινοβούλιο όλοι ίδιοι είναι.
13 Μαρ.2013
From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ζόρια για τον Σπυράκο …..  γεια σου olympia …. η τρόικα ζητά από τον Λάτση στοιχεία για το πόσα από τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης πήγαν σε δάνεια στην αγορά …..
Βέβαια κανένας πολίτικος δεν μίλησε …. και για το άλλο θέμα με τον Λάτση.
Τα 2,5 δις ανακεφαλαίωσης που όφειλε στην πρώην τράπεζα του .
Σιγή ιχθύος!


Τσιμουδιά δεν έβγαλε ούτε και εκείνος ο γυαλομπούκας βουλευτής του (τ)συριζα που κάθε τόσο σηκώνει την σημαία της επανάστασης  …. φυσικά μόνο στα λόγια …. αλλιώς τι (τ)συριζας θα ήταν … και που προεκλογικά ολο μιλούσε για την κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς να εξηγεί ή να γνωρίζει ποιος τελικά θα πρέπει να πληρώσει για τις ζημιές τους !
Είχε βάλει απλώς την κασέτα …. Και η κασέτα έλεγε! Και οι άσχετοι χειροκροτούσαν που θα πλήρωναν με τους φόρους τους όλα τα χρέη … libor scandal …  και τις λοιπές κομπίνες των τραπεζών ! Και ήταν όλοι τους ευτυχισμένοι ….. τόσο πολύ … που από την πολύ χαρά τους τελικά ψηφίσαν τον σαμαρά για πρωθυπουργό τους ….. και εκείνος … τους σαμάρωσε για τα καλά !

( καλά που έφυγα … για την μαύρη ήπειρο δηλαδή) ….

Θυμάμαι πέρυσι …. προεκλογικά …. τότε που ο γυαλομπούκας  (κατά άλλους: ο γραφικός του σύριζα) … μας απήγγειλε τα τσιτάτα του για την κρατικοποίηση των τραπεζών ….. και …. είχα απαντήσει ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα άρθρο μου …
 
«Ελλάδα Ισπανία τράπεζες Banksters και ότι μας αποκρύπτει η διαπλοκή του διαδικτύου ! «
http://www.netnewsgr.gr/2012/05/banksters.html
…. όπου μεταξύ των άλλων έγραφα :
“Ενώ το σωστό  ΘΑ ΗΤΑΝ : απλά … οι ζημιές να χρεώνονται στους μετόχους των τραπεζών , όπως και τα κέρδη τους δηλαδή …. και να τις ξεχρεώνουν οι ίδιοι δια της εκποιήσεως της προσωπικής των περιουσίας HEIL GAP “

Βέβαια ο γυαλομπούκας … που φροντίζει πάντα το prestige του … έτσι ακριβώς …. φρόντισε και τον περασμένο Σεπτέμβρη … να βγει σαν το κοκοράκι στην βουλή και να επαναλάβει τα λόγια μου « ότι οι τραπεζίτες πρέπει να πληρώσουν την ζημιά με τις περιουσίες τους » 
Στην πράξη όμως …. Χα, χα, χα …. ούτε ο γυαλομπούκας …. μα ούτε και κανείς άλλος έλληνας βουλευτής (διότι πέρα από την δωσίλογη χούντα σαμαρα βενιζελου κουβελη έχουμε στο κοινοβούλιο και τα τοσα μπουμπουκια του ΚΚΕ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του καμμενου ) δεν βγήκε να μιλήσει για το μεγάλο αφεντικό …. τον κ. Λάτση ο οποίος λογικά όφειλε να προκαταβάλλει ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ πριν αποχωρήσει από την Eurobank.
Αφού ο κύριος αυτός …. επί  έξι ολόκληρα χρόνια « ΞΕΧΝΟΥΣΕ » να συνεισφέρει έστω και ένα ευρώ στην ανακεφαλαίωση του «ευαγούς» ιδρύματος του .


Έπρεπε δηλαδή να έρθει η τρόικα των διεθνών τοκογλύφων για να πιάσει από το “αυτί” την ελληνική τρόικα … μια μπασταρδοελίτ δηλαδή … ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;

HEIL GAP ( or mind the GAP )

Ζόρια για τον Σπυράκο


No comments:

Post a Comment