Translate

Monday, January 7, 2013

Το Διάγραμμα που δεν θα ήθελαν να δουν ποτέ ... όσοι προσπαθούν να αφοπλίσουν τους Αμερικανούς πολίτες.




From HEIL GAP (or mind the GAP)

Ήρθε η ώρα να απαγορεύσουμε τον καπνό, τους γιατρούς, τα δημόσια νοσοκομεία, τα φάρμακα ( εξαιρούνται τα γενόσημα φάρμακα του Love-έρδου !

Ενώ ... μια που είμαστε εδώ :

Ας απαγορεύσουμε και ... το κλ@σιμο !

Κυρίως … όποιος κλ@νει θα πρέπει να πληρώνει τον φόρο άνθρακα του Αλ Γκορ!

Το πομπώδες στυλ των κενού πολιτικού λόγου δικαιολογιών που ακούμε από τους υποστηρικτές του ελέγχου των όπλων στην Αμερική δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον αχαλίνωτο συναισθηματικό παραλογισμό τους .
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγονται από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, το Κέντρο για τον Έλεγχο των Ασθενειών και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, τα πυροβόλα όπλα που σχετίζονται με ανθρωποκτονίες είναι αμελητέα σε σύγκριση με άλλα τα άλλα « θανάσιμα εργαλεία » στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν κοιτάξουμε τις στατιστικές ανθρωποκτονιών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σαφές ότι οι περισσότερες δολοφονίες διαπράχθηκαν με ρόπαλα μαχαίρια, σφυριά και δηλητήρια από ό, τι με τα πυροβόλα όπλα.
Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Kurt Nimmo , « ο αριθμός των δολοφονιών που διαπράττονται κάθε χρόνο με σφυριά και ρόπαλα εμφανίζει κατά πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τον αριθμό των φόνων που διαπράττονται με ένα όπλο.»

Τα γεγονότα και όχι οι ανοησίες που διαδίδονται από την προπαγάνδα ενάντια στην οπλοφορία των πολιτών , μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί ορισμένοι ομοσπονδιακοί νομοθέτες και πολιτείες των ΗΠΑ είναι τόσο ανένδοτοι ως προς τον περιορισμό της πώλησης και της κατοχής πιστολιών και ντουφεκιών , ιδίως …. δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ιδιοκτητών όπλων  - κοντά στο 99 % - δεν έχουν διαπράξει ποτέ βίαια εγκλήματα στη ζωή τους, πόσο μάλλον να χρησιμοποιήσουν .... ένα όπλο για να το πράξουν.

Το παραπάνω διάγραμμα αποδεικνύει ότι οι πολιτικοί και αυτοί που θα φτάσουν στο σημείο να ζητήσουν την άρση της 2ηςτροποποίησης και θα αφοπλίσουν τους Αμερικανούς πολίτες ... έχουν απώτερα κίνητρα - ή ότι αγνοούν εντελώς τα γεγονότα. 



Ίσως ο στόχος τους είναι να προκαλέσουν  ένα πραξικόπημα, σε μια προσπάθεια να εφαρμοστεί ένα καθεστώς αστυνομικού κράτους κατά του αμερικανικού λαού.


Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση έχει προσπαθήσει κάτι τέτοιο.
HEIL GAP (or mind the GAP)



No comments:

Post a Comment